سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

فراکسیون امید باید برای شکل‌گیری تفاهم ملی در مجلس تلاش کند

قائم مقام جمعیت زنان مسلمان نواندیش معتقد است که فراکسیون امید مجلس باید برای شکل‌گیری گفت‌و‌گو و تفاهم ملی در مجلس دهم تلاش کند.

lJbEd6t9bFRb

به گزارش خبرگزاری موج؛ آذر منصوری در نشست چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی زنان ایران در مجلس دهم که در دفتر جمعیت زنان مسلمان نواندیش برگزار شد، گفت: ما در انتخابات مجلس دستاوردی ذی قیمت به دست آوردیم و با این که ۶۵ درصد از خانم‌هایی که ثبت نام کرده بودند رد صلاحیت شدند اما افکار عمومی تعدادی از زنان را نسبت به مجلس نهم با تفکراتی بسیار متفاوت به مجلس فرستاد.

وی افزود: سال آینده نیز انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا را در پیش داریم که می‌توانیم سطح مشارکت را از این هم فراتر ببریم که این هم بسته به فعالیت زنان و نوع فعالیت نمایندگان مجلس دهم به خصوص نمایندگان زن و نمایندگان لیست امید دارد.

این فعال سیاسی همچنین اظهار کرد: ما بر اساس منطقی از انتخابات ۹۲ که پس از انتخابات چالش‌برانگیز ۸۸ پیدا کردیم، موضوع مورد توجه خود را تداوم مبارزه با رادیکالیسم در کشور قرار دادیم. چرا که این موضوع را تهدیدی بزرگ می‌بینیم؛ بنابراین خط قرمز ما اصلاح‌طلبان این است که اجماع ما در جلوگیری از رادیکالیسم باید حفظ شود. به همین دلیل باید ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان به نام امید از مجموع اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو شکل گرفت و این فراکسیون در مجلس نیز همین‌گونه تشکیل شد.

منصوری یادآور شد: هدف این بود که مجلسی از همراهان دولت، همراهان برجام تشکیل شود و جایی که صدای مردم از آن شنیده شود به گوش برسد که ما به این هدف دست پیدا کردیم و باید آن را حفظ کنیم. از این به بعد نیز تلاش فراکسیون نیز باید شکل گیری گفت‌وگو و تفاهم ملی در مجلس باشد و رقابتی که برای انتخابات هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها شکل گرفت باید خاتمه باید به خصوص فراکسیون امید باید این تلاش را داشته باشد.

دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نواندیش تأکید کرد: مجلس دهم فرصتی برای کشور و برای حفظ اعتدال و تداوم فعالیت های اصلاحات است و نباید عملکردش مانعی برای برداشتن گام‌های بعدی اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده شود.

وی خاطرنشان کرد: حضور خانم‌ها در اکثر کمیسیون‌های مجلس نقطه قوت است و باید عملکرد زنان فراکسیونی باید باشد و در عین حال مجموعه‌ی فعالین حوزه زنان به لحاظ برنامه‌ای به فراکسیون زنان کمک کنند.

منصوری همچنین گفت: دورنمایی که همه ما می‌بینیم باید این باشد که تعداد زنان در مجلس آینده نیز دو برابر شود و دغدغه نمایندگان زن فعلی نیز همین است تا امانت داده شده به آن‌ها به درستی به سرمنزل مقصود برسد.

این فعال سیاسی با بیان اینکه خانم‌ها باید در تمام مباحثمربوط به طرح‌ها و لوایح حاضر باشند، افزود: یکی از نقدهایی که نسبت به نمایندگان زن مجلس نهم مطرح شد این بود که به طور مثال در هیچ‌یک از موافقت‌ها و مخالفت‌ها برای انتخاب کابینه آقای روحانی حضور نداشتند این در حالی است که همه ما به یاد داریم خانم کولایی در مجلس ششم چقدر تحرک داشتند چرا که مجلس جای لابی‌گری، چانه زدن و مطرح کردن مطالبات است و این ظرفیت کمی نیست که به راحتی از آن بگذریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه