سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

کمپین دیابت و سرطان دو بلای قرن در شهر یزد برگزار می شود

کمپین دیابت و سرطان دو بلای قرن در شهر یزد طی دو مرحله در پارک آزادگان و میدان آزادی از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برگزار می‌شود.

دیابت

به گزارش خبرگزاری موج یزد، کمپین دیابت و سرطان دو بلای قرن در شهر یزد طی دو مرحله در پارک آزادگان و میدان آزادی از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برگزار می‌شود.

این کمپین با همکاری انجمن علمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی به مناسبت هفته دیابت طی روزهای ۲۲ و ۲۳ آبان ماه در استان یزد برگزار می‌شود.

افزایش سطح آگاهی شهروندان در خصوص بیماری دیابت و سرطان و همچنین ارتقای سواد سلامت اقشار مختلف جامعه در تمام شهرستان‌های استان یزد از جمله اهداف تعیین شده برای این کمپین آموزشی و علمی حوزه سلامت است.

اندازه‌گیری فشارخون و شاخص BMI شهروندان یزدی، غربالگری دیابت و سرطان از دیگر اهداف و اقداماتی است که در قالب این کمپین در استان انجام می‌شود و افراد دارای ریسک فاکتورهای دیابت بعد از تست قندخون در صورت نیاز به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع داده می‌شوند.

همچنین در این کمپین پرسشنامه در مورد پنج سرطان شایع شامل سرطان روده بزرگ، سرطان معده، سرطان سرویکس، سرطان پستان و سرطان پروستات از شهرواندن تکمیل و در صورت لزوم به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع داده می‌شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه