سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

واکنش آیت‌الله نوری همدانی به اعدام ۳۷ نفر در عربستان

این مرجع تقلید شیعیان با ابراز انزجار از رژیم سعودی گفت: ما تمام جنایات این خاندان نامشروع و آدم‌کش، خصوصاً کشتار اخیر را محکوم می‌کنیم.

نوری همدانی

به گزارش خبرگزاری موج، آیت‌الله نوری همدانی در ابتدای درس خارج فقه در مسجد اعظم قم اظهار کرد: رژیم قبیله‌ای ال‌سعود، رژیمی است که به شیوه عصر جاهلیت به حکومت رسیده و بدتر از آن مشغول حکمرانی است.

ایشان در ادامه جنایت اخیر این رژیم را در به شهادت رساندن عده‌ای از علما و جوانان را وحشیانه و دردناک توصیف کرد و گفت: سکوت مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان‌های بی‌خاصیت بین‌المللی را نوعی ذلت است و این سکوت باعث ایجاد حاشیه امن برای این خاندان دست نشانده صهیونیست است.

آیت‌الله نوری همدانی ادامه داد: آمریکا و اسرائیل و کشورهای اروپایی با فروش اسلحه آتش جنگ را توسط این خاندان جاهل در منطقه شعله‌ور کرده‌اند و صدها زن و کودک را در یمن می‌کشند. اما سعودی و اربابان آن بدانند که با این کشتار نه تنها دوام نخواهند داشت بلکه زمینه سقوط خود را فراهم خواهند کرد.

وی با ابراز انزجار از رژیم سعودی گفت: ما تمام جنایات این خاندان نامشروع و آدم‌کش، خصوصاً کشتار اخیر را محکوم می‌کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر