سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود

درمان آلزایمر با مفنامیک اسید

مفنامیک اسید از شناخته شده ترین داروها در دنیاست که حالا کاربردی حیرت انگیز یعنی درمان آلزایمر برای آن کشف شده اشت.

به گزارش خبرگزاری موج، از مفنامیک اسید به عنوان داروی تسکین دهنده درد استفاده می شود اما کمتر کسی تصور می کرد روزی بتوان از آن به عنوان یک داروی امیدوارکننده علیه آلزایمر استفاده کرد.

محققان دانشگاه منچستر مطالعاتی انجام داده اند که نشان می دهد استفاده از مفنامیک اسید حافظه از دست رفته را بازیابی کرده و التهاب مغزی در موشهای ترنس ژنتیک را ترمیم می کند.

در این مطالعات دکتر دیوید بروگ سرپرستی تیمی را بر عهده داشته که بر روی موشهای آزمایشگاهی تغییر یافته ژنتیکی کار کرده اند. این تغییرات با هدف تولید موشهایی صورت گرفته که علایمی مشابه آلزایمر دارند.

محققان در اقدامی جالب توجه ریز پمپهایی را در زیر پوست تمامی ۲۰ موش آزمایشگاهی به کار گرفته شده در این مطالعه کار گذاشته و آنها را به مدت یک ماه مورد بررسی دقیق قرار دادند. در ۱۰ جانور این ریز پمپها مقادیر مشخصی از مفنامیک اسید را آزاد می کردند و در بدن ۱۰ موش داروی دیگری رها می شد.

در پایان یک دوره بررسی دقیق مشخص شد که تحلیل حافظه در موشهایی که داروی مفنامیک اسید را دریافت می کردند کاملا از بین رفته حال آنکه وضعیت بیماری در موشهای دسته دوم به قوت خود باقی مانده بود.

محققان با توجه به نتایج این بررسی به این نتیجه رسیده اند که التهاب در مغز شدت بیماری آلزایمر را بیشتر می کند.

آنها به این یافته امیدوارکننده اشاره می کنند که مفنامیک اسید گذرگاه التهابی موسوم بهNLRP۳در مغز را که سلولهای آن را تخریب می کند مورد هدف قرار می دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه