سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان؛

مدارس خوزستان برای ورود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز آمادگی دارند

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در استان امسال وارد کلاس درس می‌شوند گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده حدود ۷۵ هزار معلم در ۹ هزار و ۵۴۴ مدرسه پذیرای این حجم از دانش‌آموزان خواهند بود.

بازگشایی مدارس

،ناصرعلی‌فر با اشاره به ظرفیت‌های موجود و چالش‌های پیش روی مجموعه آموزشی استان بر لزوم حضور پرنشاط دانش‌آموزان در مدارس تاکید کرد.

وی با اشاره به افزایش تراکم کلاس‌ها در مدارس دولتی استان افزود: به دلیل تردید برخی خانواده‌ها از حضوری یا غیر حضوری بودن مدارس در سال تحصیلی جدید، ثبت نام در مدارس دولتی استان افزایش یافته است و همین موضوع باعث شده تا در شهر‌های بزرگ و به‌ویژه اهواز با تراکم دانش آموزان تا بالای ۴۵ نفر در هر کلاس مواجه شویم.

علی‌فر تاکید کرد: تلاش بر این است که هیچ دانش‌آموزی از ثبت‌نام در مدارس دولتی جا نماند و در حال برنامه‌ریزی هستیم تا تمامی دانش‌آموزان بر اساس ظرفیت‌های موجود مشغول تحصیل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان همچنین به موضوع کمبود معلم در سال جاری اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته در این بازه زمانی، سالانه بین یکهزار و ۶۰۰ تا یکهزار و ۸۰۰ نیرو از طریق ماده ۲۸ جذب می‌شد، اما با توجه به شرایط موجود، فرآیند استخدام در سطح کشور امسال انجام نشد که منجر به کمبود نیرو شده است.

وی افزود: به همین دلیل با مدیریت انقباضی در موضوع نقل و انتقالات، تا حد امکان کمبود نیروی معلم در استان جبران شد تا در ابتدای مهرماه، هیچ کلاسی به‌ویژه در مقطع ابتدایی بدون معلم نماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه