سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیر کل هواشناسی خوزستان؛

بیشترین میزان رطوبت خوزستان در هندیجان ثبت شد

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: هندیجان با ۸۸ درصد بیشترین میزان رطوبت را طی ۲۴ ساعت گذشته در استان به خود اختصاص داد.

هوای شرجی + رطوبت هوا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،محمد سبزه زاری روز پنجشنبه اظهار کرد: در مدت زمان یاد شده بیشترین میزان رطوبت در امیدیه ۷۱ درصد، ماهشهر ۷۰، رامشیر و کشاورزی اهواز ۵۷ و اهواز ۵۴ درصد ثبت شده است.

وی افزود: طی امروز و فردا، افزایش رطوبت و شرجی در سواحل، نیمه جنوبی و تا حدودی بخش های مرکزی استان تداوم خواهد داشت سپس طی روزهای شنبه تا دوشنبه فقط سواحل و مناطق ساحلی جنوب غرب تا جنوب شرق استان همچنان متاثر از افزایش رطوبت و شرجی خواهند بود.

سبزه زاری ادامه داد: در بخش های شرقی و جنوب شرقی استان تا روز یکشنبه (در بعضی ساعتها)، پدیده غالب وزش تندباد موقت خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: تا روز شنبه تغییر محسوسی در دما مورد انتظار نیست و همچنان وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه در اغلب نقاط استان از جمله پایانه های مرزی شلمچه و چذابه پیش بینی می شود.

سبزه زاری گفت: طی روزهای یکشنبه تا سه شنبه روند افزایش نسبی دما در سطح استان قابل انتظار است.

وی اضافه کرد: در شبانه روز گذشته شوش و اهواز با ۴۹ و ایذه با ۲۶.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۴۹ و حداقل ۲۸.۵ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

اداره کل هواشناسی خوزستان در اطلاعیه ای نسبت به افزایش دما و وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان از روز سه شنبه تا جمعه هفته جاری هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه