سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

فرماندار اندیمشک؛

امکان اسکان شبانه روزی ۶ هزار زائر در اندیمشک فراهم شد

فرماندار اندیمشک گفت: امکان اسکان ۶ هزار زائر در شبانه روز با بسیج همه امکانات در این شهرستان فراهم شده است.

مسیر اربعین حسینی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،فضل الله بهداد بیان کرد: حسینیه‌ها، مدارس، مساجد و موکب‌های متعددی برای اسکان زائران اربعین حسینی در این شهرستان آماده شده است.

وی اندیمشک را قدمگاه زائران اربعین حسینی دانست و افزود: بیش از ۷۰ موکب در نقاط مختلف شهرستان برای پذیرایی از زائران اربعین برپا شده است.

فرماندار اندیمشک، میزبانی از زائران اربعین را افتخار این شهرستان دانست و بیان کرد: قرار گرفتن اندیمشک در مسیر اصلی تردد زائران حسینی به مرزهای شلمچه، چذابه و مهران موجب شده تا اقدام‌های گسترده‌ای برای اسکان و پذیرایی از زائران در این شهرستان انجام شود.

وی مردمی بودن را از ویژگی‌های شاخص اربعین دانست و افزود: حسینیه‌های مختلفی با تمام امکانات لازم برای اسکان زائران برادر و خواهر به صورت مجزا فراهم شده است و در صورت تکمیل این حسینیه‌ها، آمادگی برای اسکان زائران در مساجد و مدارس اندیمشک وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه