سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل بهزیستی خوزستان:

تعامل با مراکز علمی، کلید ارتقای کیفیت خدمات اجتماعی است

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی از راهبردهای مهم سازمان بهزیستی در راستای ارتقای کیفیت خدمات اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود.

بهزیستی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،مهران کریمیان در جلسه بررسی نتایج طرح پژوهشی مرتبط با شناسایی و حمایت از زنان و دختران در معرض خشونت و فرار در اهواز بر اهمیت تعامل و ارتباط موثر میان دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: بهره‌گیری از ظرفیت پروژه‌های پژوهشی و استفاده از نتایج تحقیقات علمی در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات و اثربخشی اقدامات حوزه اجتماعی دارد.

وی با اشاره به ضرورت مطالعه و بهره‌برداری از یافته‌های پژوهشی توسط مدیران و کارشناسان گفت: در ۲ سال اخیر، بهزیستی خوزستان با تقویت سرمایه اجتماعی، توسعه مشارکت‌های مردمی، فعالیت داوطلبان، اجرای طرح «سلام» و رویکرد محله‌محوری تلاش کرده است، رویکرد اجتماعی‌سازی بهزیستی را به یک گفتمان موثر تبدیل کند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان اعتماد را مهم‌ترین رکن سرمایه اجتماعی دانست و تصریح کرد: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از اولویت‌های مهم سازمان بهزیستی است و این سازمان آمادگی دارد از زنان و دختران در معرض خشونت و فرار حمایت کند.

وی با اشاره به فعالیت مراکز تخصصی تحت پوشش بهزیستی خاطر نشان کرد: مراکز خانه سلامت و خانه تلاش با هدف نگهداری، حمایت‌های روانی ـ اجتماعی و توانمندسازی زنان و دختران در معرض آسیب و آسیب‌دیده اجتماعی فعالیت می‌کنند و نقش مهمی در بازگشت این افراد به زندگی سالم و مستقل دارند.

وی همچنین تاکید کرد: شناسایی به‌موقع افراد در معرض آسیب و بهره‌گیری از نتایج پژوهش‌های کاربردی می‌تواند در طراحی مداخلات موثر و پیشگیرانه و کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش بسزایی داشته باشد.

همچنین در ادامه مجری طرح پژوهشی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اهواز با اشاره به انجام این پژوهش توسط تیمی تخصصی متشکل از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه، گفت: این مطالعه با هدف ارائه راهکارهای کاربردی و ترسیم چشم‌اندازی روشن برای مددکاران و فعالان حوزه اجتماعی انجام شده است.

بهرام نیک‌بخش افزود: نتایج پژوهش بر ضرورت ایجاد هماهنگی بین‌بخشی، اعتمادسازی، پذیرش و حمایت از زنان آسیب‌دیده و پرهیز از سرزنش آنان تاکید دارد و تقویت قوانین حمایتی را از جمله راهکارهای موثر در کاهش خشونت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی می‌داند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه