سرخط خبرها
  • اعتراف تل‌آویو به تسلیم ترامپ و شکست اسرائیل
  • انتقام مرگبار شوهر خواهر‌ کینه‌ای بر‌سر تبلت
  • پزشکیان: با دانشگاهیان از بحران می‌گذریم
  • انهدام باند چهار نفره زورگیران پایتخت
  • ایران برای استقبال از زائران عراقی آماده می‌شود
  • رسانه های غربی:ایران بعد از جنگ مقتدرتر از قبل است
  • ادعای آذربایجان: پهپاد حامل ماری‌جوانا از ایران رهگیری شد
  • اعتراف خبرنگار صهیونیست: دوست آمریکا بودن کشنده است
  • کارگروه ارد و نان: ایرانی‌ها سالی ۱۱۷ کیلو نان می‌خورند
  • بریتانیا استفاده زیر ۱۶ ساله‌ها از تیک‌تاک، اینستاگرام و یوتیوب را ممنوع کرد
  • وثیقه خروج از کشور مشمولان غیرغایب حذف شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز؛

واگذاری ۱۵۰ انشعاب برق در غیزانیه اهواز با اجرای رزمایش سراسری مهتاب انجام شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: مانور سراسری طرح مهتاب در بخش غیزانیه شهرستان اهواز با هدف تامین برق مطمئن و پایدار، کاهش تلفات و واگذاری اشتراک برق همزمان با سراسر کشور اجرا و ۱۵۰ انشعاب نیز در این منطقه واگذار شد.

تامین برق مستمر
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،محمد فراتی اظهار کرد: باتوجه به اینکه برق‌های غیر مجاز موجب آسیب رساندن به شبکه‌های برق عمومی می‌شود و ناپایداری شبکه شده و زمینه نارضایتی را برای ساکنین محترم بخش غیزانیه فراهم نموده ما نیز با همکاری و همیاری مسئولین محلی و ائمه جماعات و بزرگان بخش بزرگ غیزانیه در تلاش هستیم تا بتوانیم با اجرای طرح خدمت رسانی مهتاب زمینه پایداری شبکه و مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق را محقق نماییم.

وی افزود: این عملیات با رویکردی قاطعانه در دستور کار قرار گرفته تا با جلب مخاطبین، گامی بلند در راستای برقراری عدالت در توزیع عادلانه انرژی میان آحاد مردم برداشته شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز در خصوص جزئیات این طرح گفت: بخش غیزانیه دارای ۸۵ روستا در شرق اهواز با جمعیت حدود ۳۰ هزار نفر است که امروز چهارمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب در این منطقه اجرا شد.

همچنین در ادامه مدیر امور برق منطقه یک شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: در حال حاضر واحد مشترکین جهت واگذاری انشعاب برق در مسجد امیرالمومنین مستقر شده و تمام مراحل اداری تا صدور دستورکار نصب کنتور در حال انجام می باشد.

شعاع عبداوی افزود: اجرای این طرح در قالب پنج تیم عملیاتی در امور برق منطقه یک کار نصب کنتور را برعهده داشته و براساس آمارهای به دست آمده پیش بینی می شود امروز حدود ۱۵۰ انشعاب واگذار شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه