فرمانده انتظامی هویزه؛

دستگیری قاتل و کشف سلاح غیرمجاز طی کمتر از یک ساعت در هویزه انجام شد

فرمانده انتظامی هویزه از دستگیری قاتلی خبر داد که به دلیل اختلاف خانوادگی، دست به قتل یکی از بستگان نسبی زده بود.

دستگیری
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سرهنگ مالک حزبائی اظهار داشت: به‌دنبال وقوع یک فقره قتل در یکی از شهرستان‌های مجاور، مأموران پلیس آگاهی برای بررسی محل اختفای مجرم که در حوزه استحفاظی این شهرستان اعلام شده بود، اعزام شدند.

فرمانده انتظامی هویزه با اشاره به اقدام سریع و فنی مأموران پلیس تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی و اقدامات تخصصی خود موفق شدند در کمتر از یک ساعت، قاتل را شناسایی و دستگیر کرده و یک قبضه سلاح گرم به‌کار رفته در قتل را کشف کنند.

وی با بیان اینکه بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که قاتل با تحت تأثیر قرار گرفتن از اختلافات خانوادگی، با استفاده از سلاح گرم اقدام به قتل کرده است، افزود: قاتل ضمن اعتراف صریح به بزه ارتکابی، علت قتل را وجود اختلافات شدید خانوادگی بیان کرد.

سرهنگ حزبائی خاطرنشان کرد: متهم برای سیر مراحل قانونی و تحقیقات تکمیلی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه