سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان؛

فصل برداشت سیب‌زمینی در استان آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، از آغاز فصل برداشت سیب‌زمینی در استان خبر داد.

سیب زمینی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،ساکی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اعلام کرد: برداشت این محصول از سطح حدود ۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان آغاز شده و تا پایان خردادماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به جایگاه این استان در تولید سیب‌زمینی کشور افزود: خوزستان در تولید سیب‌زمینی به‌عنوان یکی از استان‌های پیشتاز کشور شناخته می‌شود و نقش مهمی در تأمین بازار داخلی دارد.

بر اساس اعلام این مقام مسئول، پیش‌بینی می‌شود در مجموع حدود ۶۰ هزار تن سیب‌زمینی از مزارع استان برداشت شود؛ رقمی که نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

ساکی همچنین اظهار داشت: در سال زراعی جاری به دلیل شرایط مناسب بارش‌ها و بهبود وضعیت منابع آبی، تولید سیب‌زمینی در خوزستان نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است. به گفته او، این رشد تولید در کنار بهبود مدیریت مزرعه و استفاده از روش‌های نوین آبیاری محقق شده است.

وی با اشاره به گستردگی کشت این محصول در استان گفت: سیب‌زمینی در هفت شهرستان مختلف خوزستان در قالب ارقام متنوع کشت می‌شود و این تنوع، به پایداری تولید و پاسخگویی بهتر به نیاز بازار کمک کرده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان همچنین از اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در این مزارع خبر داد و افزود: استفاده از آبیاری هوشمند موجب شده تا مصرف آب و انرژی در برخی مزارع تا ۵۰ درصد کاهش یابد؛ موضوعی که در شرایط کم‌آبی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

به گفته وی، بخشی از سیب‌زمینی تولیدی استان علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به استان‌های مختلف کشور از جمله همدان، اردبیل، اصفهان و همچنین مناطق مختلف آذربایجان ارسال و صادر می‌شود.

مسئولان بخش کشاورزی خوزستان تأکید دارند که استمرار توسعه روش‌های نوین آبیاری، ارتقای بهره‌وری و بهبود ارقام کشت‌شده، می‌تواند جایگاه این استان را در تولید محصولات راهبردی کشاورزی بیش از پیش تقویت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه