سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب؛

شرکت آغاجاری به هاب گازی مناطق نفت‌خیز جنوب در آینده نزدیک تبدیل می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در جلسه پیش‌بینی پنج‌ساله بهره‌دهی چاه‌های نفت و گاز آغاجاری گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری با وجود دو جنگ تحمیلی علیه کشور عزیزمان در سال گذشته و گستردگی و پراکندگی تأسیسات، توانست تعهدات تولید خود را در زمینه‌ نفت و گاز به طور کامل محقق کند.

شرکت نفت
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،رامین حاتمی افزود: افتخار مناطق نفت‌خیز جنوب این است که در شرایط سخت و بحرانی، لحظه‌ای تولید و تأمین نفت پالایشگاه‌ها و روند صادرات متوقف نگردید و قطعاً این افتخار با پایمردی و حضور در صحنه کارکنان شریف صنعت نفت محقق شده است.

وی با اشاره به سوابق درخشان تولید در میادین نفتی آغاجاری عنوان کرد: علیرغم قدمت و پیشینه تولیدی مخازن، شرکت آغاجاری بالاترین سهم تولید را در میان شرکت‌های بهره‌بردار تابعه به ثبت رسانده است. وی همچنین افزود: تزریق گاز به میادین نفتی نیز در مقایسه با سال قبل مطلوب‌تر ارزیابی می‌شود و در این زمینه عملکرد خوبی حاصل شده است.

مهندس حاتمی با اشاره به نقطه قوت شرکت آغاجاری در برخورداری از ذخایر عظیم گازی عنوان کرد: این شرکت به عنوان «هاب گازی» مناطق نفت‌خیز جنوب، بایستی در آینده در سبد تولید گاز کشور نقش کلیدی ایفا کند؛ ما این مسیر را با قاطعیت دنبال می‌کنیم و ضرورت دارد برنامه‌ریزی‌ها از هم‌اکنون آغاز شود.

وی در پایان بر ضرورت توجه به الزامات زیست‌محیطی تأکید کرد و تسریع در نهایی‌سازی پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل را که با پیشرفت فیزیکی بالا در شرکت آغاجاری در حال اجرا هستند، خواستار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه