مدیر مخابرات منطقه خوزستان؛

نصب و راه‌اندازی باتری‌های تغذیه نیرو در مراکز تلفن خوزستان صورت گرفت

مدیر مخابرات منطقه خوزستان از اجرای عملیات گسترده نصب و راه‌اندازی باتری‌های تغذیه نیرو در ۲۰ مرکز تلفن پرظرفیت و کم‌ظرفیت در سراسر استان با هزینه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان خبر داد.

آنتن دهی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، رحیم فلاح‌زاده بیان کرد: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و پایداری شبکه، اولویت اصلی مخابرات منطقه خوزستان است و با توجه به اهمیت حیاتی خدمات مخابراتی به‌ویژه در شرایط حساس و بحرانی، متعهد به به‌روزرسانی و ارتقای مستمر تجهیزات شبکه هستیم تا اطمینان حاصل کنیم مشترکان همواره از خدمات پایدار بهره‌مند باشند.

وی افزود: در شرایط جنگ تحمیلی، عملیات نصب باتری در ۱۰ مرکز تلفن پرظرفیت شامل مراکز فردوسی دزفول، شهید روغنی‌زادگان اندیمشک، دامغانی رامهرمز، آزادی اهواز، انقلاب اهواز، اسلام‌آباد اهواز، علامه شوشتر، امام‌رضا (ع) بهبهان، کوت‌عبدالله و امام خمینی (ره) آبادان با موفقیت به پایان رسید.

فلاح‌زاده ادامه داد: همچنین ۱۰ مرکز تلفن کم‌ظرفیت شامل میانرود، سیاه‌منصور، بن‌جعفر، خیبر، مطهر، عبدالخان، فتح‌المبین، حر، شهرک بهرام و سردشت نیز به باتری‌های جدید مجهز شدند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان تاکید کرد: این عملیات با هدف افزایش توان پشتیبانی شبکه در زمان قطعی برق و تقویت پایداری خدمات در حوزه تلفن ثابت، شبکه ارتباطی همراه اول و اینترنت انجام شده است. برنامه به‌روزرسانی و تقویت تجهیزات تغذیه نیروی شبکه ارتباطی در دیگر مراکز مخابراتی استان نیز در دستور کار قرار دارد و بر اساس برنامه‌ای مدون اجرا خواهد شد تا شاهد پایداری حداکثری شبکه در سراسر استان خوزستان باشیم.

وی گفت: این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی مخابرات منطقه خوزستان در جهت حفظ و ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی و پاسخ‌گویی به نیاز‌های روزافزون مشترکان در نقاط مختلف استان، به‌ویژه در شرایط حساس کنونی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه