سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران

مدیرکل دامپزشکی خوزستان؛

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتارگاه‌های خوزستان تداوم دارد

مدیرکل دامپزشکی خوزستان بر تداوم نظارت‌های بهداشتی بر کشتارگاه‌های دام و طیور استان و عزم جدی این اداره کل برای تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی تاکید کرد.

کشتارگاه
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، ناصر عسکری‌فرد گفت: فعالیت تمامی کشتارگاه‌های دام و طیور در سراسر استان، تحت نظارت‌های مستمر و دقیق بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اهمیت حیاتی سلامت عمومی و امنیت غذایی جامعه افزود: کارشناسان دامپزشکی به صورت شبانه‌روزی بر روند ذبح، بازرسی لاشه‌ها، کنترل بهداشتی محیط کشتارگاه‌ها و فرآورده‌های تولیدی نظارت دارند تا از سلامت، بهداشتی بودن و عاری بودن تمامی محصولات عرضه شده به بازار از عوامل بیماری‌زا اطمینان حاصل شود.

عسکری‌فرد تصریح کرد: تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی، از مرحله ذبح در کشتارگاه تا رسیدن به دست مصرف‌کننده، اولویت اصلی سازمان دامپزشکی و این اداره کل است و هیچ‌گونه مماشاتی در این زمینه پذیرفته نخواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان از شهروندان درخواست کرد تا هنگام خرید فرآورده‌های دامی، به مهر و برچسب دامپزشکی که نشان‌دهنده سلامت و تاییدیه بهداشتی محصول است، توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده یا اطلاع از هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۵۱۲ گزارش دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه