سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

استاندار خوزستان؛

نیروهای انتظامی و بسیجی در اغتشاشات اخیر جانفشانی کردند

استاندار خوزستان با اشاره به رشد درخت انقلاب اسلامی با خون شهدای امنیت گفت: نیروهای جان بر کف انتظامی و بسیجی در جریان اغتشاشات اخیر جانفشانی کردند.

استاندار خوزستان
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سید محمدرضا موالی زاده در جریان دیدار با خانواده شهید امید افراسیابی در گتوند که در جریان اغتشاشات اخیر به درجه رفیع شهادت نائل شد، افزود: همه اقشار جامعه از اصناف، فرهنگیان، نیروهای انتظامی، بسیجی، امنیت و توده‌های مختلف صف به صف پشت مقام معظم رهبری ایستادند و امنیت کامل بار دیگر در کشور مستقر شد.

وی ادامه داد: مردم از کیان انقلاب حراست کردند و بار دیگر بینی دشمن را به خاک مالیدند؛ دشمن هربار این خطا را مرتکب شود ملت ایران باز همین درس را به او خواهند داد.

استاندار خوزستان ضمن عرض ادب و احترام به خانواده شهید افراسیابی گفت: وجود شهدا برای ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی و قبل از آن مایه خیر و برکت بوده و شهادت در فرهنگ تشیع و مکتب اهل بیت (ع) از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: اگر خون مطهر این شهدا نبود عظمت اسلام و مکتب تشیع به اینجا نمی‌رسید؛ درخت تناور انقلاب اسلامی امروز با تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و جانفشانی مدافعان امنیت از هر زمان دیگری استوارتر است.

شهید امید افراسیابی اهل روستای مرتضی بخش عقیلی گتوند بود که در شهرستان شوشتر خدمت می‌کرد و در جریان اغتشاشات شهید شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه