سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

استاندار خوزستان؛

آمادگی صددرصدی دستگاه‌ها برای مدیریت بارندگی‌ها ضرورت دارد

استاندار خوزستان در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران در قلعه‌تل باغملک، با تأکید بر لزوم پیش‌بینی فاز شدیدتر از وضعیت اعلامی هواشناسی، از مسئولان خواست گزارش کاملی از خسارات بارندگی اخیر همراه با تحلیل صادقانه نقاط ضعف و قوت عملکرد ارائه دهند.

مدیریت بحران
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سید محمدرضا موالی‌زاده، روز سه‌شنبه ۹ دی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در شهرداری قلعه‌تل باغملک گفت: آمادگی صددرصدی تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی تا پایان فصل بارندگی ضروری است.

وی افزود: وقتی هواشناسی وضعیت نارنجی اعلام می‌کند، شما باید خود را برای وضعیت قرمز آماده کنید. همیشه باید یک فاز شدیدتر را در نظر گرفت و تمهیدات لازم را متناسب با آن شرایط تنظیم کرد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: بسیج نیروها و امکانات، به‌ویژه در حوزه راهداری برای بازگشایی فوری راه‌های مسدودشده و پل‌های تخریب‌شده، اولویت مطلق است تا ارتباط مناطق قطع‌شده در اسرع وقت برقرار شود.

موالی‌زاده تاکید کرد: یک گزارش کامل و صادقانه از تمامی خسارات وارده ناشی از بارندگی اخیر در حوزه‌هایی مانند راه‌ها، پل‌ها، تاسیسات و همچنین گزارش دقیق از فوت متأسفانه یک شهروند، باید تهیه و ارائه شود.

وی ادامه داد: در این گزارش باید تحلیل نقاط قوت و ضعف عملکرد دستگاه‌ها نیز به طور شفاف ذکر شود. باید پذیرفت اگر اشکالی در حضور به موقع یا انجام کامل کارها وجود داشته است تا برای اصلاح و جبران در آینده چاره‌اندیشی شود.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: علاوه بر رفع موانع ترافیکی، تأمین سوخت، برق، گاز و امکانات گرمایشی برای مناطق آسیب‌دیده و آمادگی برای اسکان موقت آسیبدیدگان، باید به طور کامل وجود داشته باشد.

موالی‌زاده با تقدیر از زحمات عوامل و دست‌اندرکارانی که بی‌درنگ در صحنه حاضر شدند و تا آخر کار ماندند، اظهار داشت: حضور بی‌وقفه و مسئولانه تمامی مدیران و دستگاه‌ها در منطقه تا حصول اطمینان از اتمام کامل کار، یک ضرورت است.

وی با تأکید بر مسئولیت همگانی در قبال مردم، گفت: باید از این رویداد به عنوان تجربه‌ای برای ارتقای آمادگی و اجرای دقیق‌تر پروتکل‌ها در آینده استفاده کنیم تا خسارات احتمالی بعدی به حداقل ممکن برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه