English

نماینده مردم اهواز در گفت و گو با خبرگزاری موج؛

شتاب در تکمیل پروژه‌های مسکن اهواز پس از بیش از یک دهه تأخیر صورت می گیرد

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، در حاشیه بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح‌های مسکن این شهر، از تسریع روند تکمیل پروژه‌های مسکونی خبر داد.

مسکن کارگری

یوسفی در گفت و گو با خبرگزاری موج خوزستان اظهار داشت: در محلاتی مانند اکباتان، مهدیس، سپیدار و شیبان، برخی پروژه‌ها از جمله طرح دو هزار واحدی بیش از ۱۴ سال معطل مانده بودند که با پیگیری‌های انجام شده، روند تکمیل آن‌ها شتاب گرفته است.

وی با اشاره به افزایش چشمگیر قیمت واحدها به دلیل تأخیرهای گذشته افزود: خانه‌هایی که در ابتدا قرار بود با سه تا چهار میلیارد ریال واگذار شوند، امروز به دلیل تورم، به حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیارد ریال رسیده‌اند.

نماینده اهواز با بیان اینکه مسئولیت‌های خود را در دو حوزه قانون‌گذاری و اجرا دنبال می‌کند، تصریح کرد: در کمیسیون عمران مجلس، اختصاص منابع و تسهیلات مالی پیگیری شد و در بخش اجرا نیز با دعوت از معاون وزیر راه، تعهداتی برای تسریع در اتمام پروژه‌ها گرفته شد.

یوسفی همچنین تأکید کرد: در گذشته واحدها بدون زیرساخت‌هایی مانند مدرسه، مسجد و شبکه برق تحویل می‌شد، اما این‌بار تعهد شده است که زیرساخت‌ها هم‌زمان با واحدهای مسکونی تکمیل و تحویل شوند.

وی اعلام کرد که با پیگیری‌های انجام شده، ۲۶۰ واحد از پروژه دو هزار واحدی آماده تحویل شده و منابع مالی برای ۲۵۰ واحد دیگر نیز تأمین شده است و این روند ادامه خواهد داشت تا نگرانی مردم از بلاتکلیفی طرح‌های حمایتی برطرف شود.

نماینده مردم اهواز در پایان از همراهی مسئولان اجرایی استان خوزستان قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با تداوم این همکاری‌ها، شاهد تحویل به‌موقع مسکن به متقاضیان و کاهش دغدغه مردم باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه