سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

پنجمین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان برگزار شد

پنجمین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور دادستان مرکز خوزستان و با محوریت بررسی آسیب‌های قضایی، تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قاچاق، و ابلاغ راهکارهای پیشگیری و مقابله با این پدیده برگزار شد.

قاچاق کالا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، پنجمین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مرکز استان خوزستان با حضور امیر خلفیان، دادستان مرکز استان، حمید ناصری معاون دادستان، مرتضوی بازپرس شعبه ۱۰، خانم فرج‌پور دادیار شعبه ۸ اجرای احکام دادسرای اهواز و سایر اعضای این کارگروه برگزار شد. در این نشست مسائل مختلف مربوط به قاچاق کالا و ارز، راهکارهای برخورد با مجرمین و فرآیند پیشگیری و مقابله با این پدیده مورد بررسی قرار گرفت.

دادستان مرکز خوزستان در این جلسه، با تأکید بر لزوم ارزیابی دقیق، بررسی و بازنگری کارشناسی و تخصصی آراء تبرئه صادرشده برای متهمان پرونده‌های قاچاق کالا و ارز، گفت: آسیب‌شناسی این آرا اقدامی ضروری است که می‌تواند به بهبود فرآیندهای اجرایی و قضایی در این حوزه منجر شود.

وی تصریح کرد: اعضای کارگروه موظف هستند نتایج اقدامات خود در مبارزه با قاچاق کالا و ارز را به دادستانی ارائه و گزارش‌ها را شفاف و دقیق بیان کنند.

امیر خلفیان ضمن تأکید بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: با مجرمین حرفه‌ای و سازمان‌یافته در حوزه قاچاق، هیچ جای مماشاتی وجود ندارد و باید با قاطعیت تمام با آنان برخورد شود.

وی تأکید کرد که قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز در تمامی مراحل باید با جدیت و قاطعیت به اجرا درآیند و افزود: مجازات‌های مربوط به این جرم باید بازدارندگی لازم را داشته باشند تا بتوانند از تکرار چنین جرائمی پیشگیری کنند.

دادستان مرکز خوزستان خاطرنشان کرد: ضروری است پرونده‌های تعزیراتی حکومتی مرتبط با قاچاق به طور مرتب پایش شوند و اموال مکشوفه قاچاق در سریع‌ترین زمان ممکن تعیین تکلیف شوند.

خلفیان برخورد با محکومین حرفه‌ای و همچنین رصد مجرمان متواری در حوزه قاچاق را از وظایف کلیدی دستگاه قضایی دانست و خواستار همکاری همه‌جانبه در این زمینه شد.

حمید ناصری، معاون دادستان مرکز استان خوزستان در این جلسه نیز به موانع موجود در اجرای احکام پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا و ارز پرداخت. 

وی اظهار داشت:رفع موانع مربوط به اجرای احکام در این بخش، امری ضروری است که باید سریعاً مورد پیگیری قرار گیرد.

 ناصری همچنین بر ارائه شفاف و دقیق آمارهای مربوط به کشفیات و برخوردها تأکید کرد و خواستار پیگیری جدی مصوبات جلسات پیشین شد.

در ادامه اعضای کارگروه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ارائه و راهکارهایی برای بهبود روند مبارزه با این پدیده مطرح کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه