English

استاندار خوزستان؛

خانه احزاب خوزستان باید محکم و استوار شکل بگیرد

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه حزب یکی از ملزومات اصلی دموکراسی است گفت: خانه احزاب در استان باید محکم و استوار شکل بگیرد تا بتواند در مسیر توسعه و در چارچوب رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام حرکت کند.

خانه احزاب خوزستان باید محکم و استوار شکل بگیرد
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،سیدمحمدرضا موالی‌زاده روز چهارشنبه در نشست انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب استان خوزستان حزب را یکی از ملزومات اصلی و اساسی دموکراسی عنوان کرد.

وی افزود: اگر در کشور احزاب فعالیت داشته باشند و نماینده خود را معرفی کنند، پس از آن حزب موظف به پاسخگویی است.

استاندار خوزستان ادامه داد: ضرورت دارد احزاب با رعایت همه جوانب، ذیل رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام فعالیت ملموس داشته باشند.

وی بیان کرد: تحزب در خوزستان از دیرباز وجود داشته است که در دوره‌های مختلف شکل آن متفاوت بوده است.

موالی‌زاده خاطرنشان کرد: امید است خانه احزاب در استان بتواند محکم و استوار شکل بگیرد و حرکت مستمر خود را در جهت توسعه استان ادامه دهد و در مدار اهداف ملی و بر اساس اصول، آرمان‌ها و ارزش‌های کشور حرکت کند.

وی یادآور شد: برای حمایت از خانه احزاب تلاش می‌کنیم چراکه معتقدم احزاب می‌توانند کمک شایانی به توسعه کنند.

استاندار خوزستان پایبندی به ارزش‌های اسلامی، انقلابی و ملی و همچنین پایبندی به وحدت را از جمله اشتراکات و اصول اساسی میان همه احزاب کشور عنوان و بر تقویت آن‌ها تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، قوام‌بخشیدن به فرهنگ گفت‌وگو را مهم دانست و افزود: گفت‌وگو بسیاری از مسائل را حل می‌کند و می‌تواند برای یافتن زبان مشترک موثر واقع شود.

موالی‌زاده بیان کرد: احزاب می‌توانند در جهت تقویت فرهنگ عمومی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و هر آنچه موجب رشد و توسعه استان است، قدم بردارند.

وی ابراز امیدواری کرد انتخابات خانه احزاب در استان به شکل خوبی برگزار شود تا همه بتوانیم در مسیر توسعه استان حرکت کنیم.

انتخابات خانه احزاب استان خوزستان با حضور رئیس خانه احزاب کشور و روسای احزاب مختلف استان روز چهارشنبه در استانداری خوزستان برگزار شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه