مدیر کل هواشناسی خوزستان؛

افزایش شرجی و وقوع دما‌های ۴۸ درجه و بالاتر در خوزستان پیش بینی می شود

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: با ماندگاری توده هوای گرم، وقوع دما‌های ۴۸ درجه و بالاتر در استان تا اوایل هفته آینده مورد انتظار است.

گرمای هوا
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، محمد سبزه زاری اظهار کرد: با بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی همچنان وقوع دما‌های ۴۸ درجه و بالاتر تا اوایل هفته آینده در برخی از نقاط استان مورد انتظار است.

وی افزود: همچنین با استقرار جریانات جنوبی تا اواسط هفته پیش رو، افزایش رطوبت و شرجی و مه رقیق درسواحل، مناطق جنوبی، مرکزی، غربی و بخش‌هایی از مناطق شمالی به تناوب ادامه خواهد داشت.

سبزه زاری ادامه داد: در این ایام (به ویژه امروز و فردا) با توجه به ضرایب بالای ناپایداری و انباشت رطوبت در منطقه رشد ابر و رعد و برق، رگبار‌های پراکنده و تندباد‌های لحظه‌ای به ویژه در ارتفاعات استان و وقوع گرد و خاک‌های همرفتی در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی خوزستان می‌گوید: در شبانه روز گذشته شوش با دمای ۵۰ و  ایذه با دمای ۲۶.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم ترین و خنک ترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به بیشینه دمای ۴۸.۱ و کمینه دمای ۲۹.۹ درجه سانتیگراد رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه