سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرماندار ویژه خرمشهر؛

۷۳ هزار زائر ایرانی از مرز شلمچه راهی عتبات شدند

فرماندار ویژه خرمشهر با اشاره به آخرین وضعیت تردد زائران از مرز شلمچه اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر تاکنون، ۷۳ هزار و ۱۲ زائر ایرانی از این مرز عازم کشور عراق شده‌اند و ۱۴ هزار و ۵۴۰ نفر نیز به کشور بازگشته‌اند.

اربعین حسینی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،شاهین هاشمی فرماندار ویژه خرمشهر در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت تردد زائران از مرز شلمچه اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر تاکنون، ۷۳ هزار و ۱۲ زائر ایرانی از این مرز عازم کشور عراق شده‌اند و ۱۴ هزار و ۵۴۰ نفر نیز به کشور بازگشته‌اند.

وی با اشاره به تردد اتباع خارجی نیز گفت: در همین مدت، ۲ هزار و ۵۹۵ زائر غیرایرانی از مرز شلمچه خارج و یک‌هزار و ۳۸۵ نفر وارد کشور شده‌اند.

فرماندار خرمشهر با تأکید بر آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز شلمچه برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی تصریح کرد: تمام تمهیدات لازم برای تسهیل در عبور و مرور زائران اندیشیده شده و در حال حاضر تردد زائران به‌صورت آسان و روان در حال انجام است.

هاشمی افزود: پارکینگ بزرگ اربعین آماده خدمات‌رسانی به زائران است و ضروری است افراد از توقف خودروهای شخصی در مکان‌های ناایمن و حاشیه مسیر شلمچه خودداری کنند.

وی داشتن گذرنامه معتبر را لازمه عبور از مرز دانست و گفت: همراه داشتن مدارک قانونی، از جمله گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار، شرط لازم برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل احتمالی برای زائران است.

گفتنی است، استان خوزستان با برخورداری از دو پایانه بین‌المللی شلمچه و چذابه، همه‌ساله میزبان میلیون‌ها زائر عتبات عالیات است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه