English

چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محرابی در رامهرمز برگزار شد

با حضور مردم قدرشناس، مراسم چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید غلامرضا محرابی، معاون فقید اطلاعات و امنیت ستاد کل نیرو‌های مسلح در شهرستان رامهرمز برگزار شد.

چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محرابی در رامهرمز برگزار شد
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، فرماندهان نیروهای مسلح، خانواده های معظم شاهد، ایثارگران و قشرهای مختلف مردم قدرشناس در مصلای نماز جمعه رامهرمز برگزار شد، دستیار ویژه رئیس جمهور گفت : شهادت قله عزت و اوج حیات واقعی انسان مؤمن است. 

حجت الاسلام سید محمود علوی با اشاره به جایگاه والای فرهنگ شهادت در ایران، تأکید کرد که عزت و استقلال ملت ایران مرهون خون شهداست و این مسیر با قوت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت، ادامه راه سیدالشهدا است که عزت و سربلندی ملت ایران را تضمین کرده است، اظهار کرد : شهیدان با نثار جان خود، اسلام را زنده نگه داشتند و امام خمینی (ره) فرمودند اگر انسان نتواند با عزت زندگی کند، باید با لباس شهادت از دنیا برود. این فرهنگ، پایه و اساس عزت ملت ما است.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با اشاره به ویژگی‌های بارز سرلشکر شهید محرابی گفت: این شهید والا مقام از دوران دفاع مقدس تا لحظه شهادتش در مسیر پاسداری از دین، وطن و امنیت مردم گام برداشت. شجاعت، دشمن‌شناسی، ایمان و اعتماد به نفس، از مشخصات برجسته ایشان بود که هرگز از مرگ هراس نداشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه