عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

وام ضروری بازنشستگان در ۵ سال اخیر رشد ۱٠ برابری داشت

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از رشد ۱٠ برابری وام ضروری بازنشستگان در ۵ سال اخیر خبر داد.

تسهیلات بازنشستگی

مجتبی یوسفی در حاشیه دیدار با هیئت مدیره کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی حوزه اهواز، حمیدیه و باوی در گفت و گو با خبرگزاری موج خوزستان،  اظهار کرد: قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و رتبه‌بندی معلمان، که پیش‌تر وعده داده  شده بود، در مجلس یازدهم به قانون تبدیل شد.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه و باوی در مجلس شورای اسلامی همچنین به افزایش وام ضروری بازنشستگان از ۵ میلیون تومان در سال ۱۳۹۹ به ۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد.

وی از حل مشکلات قانونی برای تأمین زمین و احداث مسکن بازنشستگان خبر داد و افزود: که بیش از ۸۰ پلاک زمین در محله مهدیس اهواز برای بازنشستگان تأمین شده است.

وی همچنین به بازگرداندن بیمارستان میلاد به مالکیت بازنشستگان و کارگران اشاره کرد و یاداور شد که خدمات رایگان این بیمارستان مجدداً به صاحبان اصلی آن ارائه می‌شود.

 یوسفی  تصریح کرد: تمامی این اقدامات با هدف حمایت از بازنشستگان و معلمان شریف انجام شده و تلاش‌ها برای اجرای قوانین و نظارت بر آن‌ها ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه