دستگیری ۵۳ نفر محکوم متواری در طرح امنیت محله محور "ماهشهر"

فرمانده انتظامی بندر ماهشهر، ازاجرای طرح ۳ روزه امنیت محله محور و پیشگامان امنیت انتظامی با رویکرد برخورد با مجرمان و محکومین متواری در این شهرستان خبر داد.

دستگیری متهم
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، سرهنگ "منوچهر جوانمرد" در این خصوص اظهار داشت: اجرای طرح ۳ روزه امنیت محله محور و پیشگامان امنیت انتظامی با رویکرد برخورد با مجرمان، سارقان و محکومین متواری با تلاش مأمورن انتظامی در تمامی کلانتری‌ها و پاسگاه‌های سطح شهرستان به مرحله اجرا در آمد.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح تعداد ۹۲ نفر اتباع بیگانه، ۵۳ نفر محکوم متواری و تعداد ۱۴ نفر متعاد متجاهر دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر بیان داشت: ماموران انتظامی در این طرح تعداد تعداد ۲۸ دستگاه موتورسیکلت و ۶ دستگاه خودروی فاقد پلاک، پلاک مخدوش و فاقد مدارک قانونی را توقیف و به پارکینگ دلالت دادند.

سرهنگ جوانمرد در پایان با بیان اینکه در این طرح در مجموع تعداد ۱۵۹ نفر دستگیر شدند تصریح کرد: به منظور ارتقاء امنیت اجتماعی و افزایش رضایتمندی آحاد افراد جامعه از عملکرد پلیس، این طرح نیز بصورت مستمر و تا پایان سال ادامه دار خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه