سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رییس دادگستری:

بسیاری از پرونده‌های قضایی خوزستان مربوط به آسیب‌های اجتماعی است

رییس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر اینکه بسیاری از پرونده‌های قضایی تشکیل شده در استان مربوط به آسیب‌های اجتماعی است گفت: تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی برای کاهش آمار زندانیان و وقوع جرم ضروری است.

دادگستری
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، علی دهقانی سه شنبه در آیین معرفی رییس جدید دادگستری شهرستان شوشتر بیان کرد: تشکیل و تقویت شورای پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی در افزایش زندانیان استان ناشی از آسیب های مختلف تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه بسیاری از پرونده‌های قضایی تشکیل شده در استان مربوط به آسیب‌های اجتماعی است اظهار کرد: باید از هر راهکاری برای کاهش ورودی پرونده به دادگستری استفاده کرد تا صلح و آرامش در جامعه ایجاد شود.

 

لزوم خروج زندان شوشتر از مرکز شهر

دهقانی یکی از معضلات شهرستان شوشتر را فرسوده بودن زندان در بافت مرکزی شهر بیان کرد و افزود: از مسئولان شهر تقاضا می شود با دستگاه قضایی استان برای خروج زندان از مرکز شهر همراهی کنند.

رئیس کل دادگستری خوزستان از رییس جدید دادگستری شوشتر خواست از نزدیک مشکلات مردم را بررسی کند و به پرونده‌های معوق و مسن در اسرع وقت رسیدگی شود.

در این آیین ضمن تجلیل از زحمات هشت ساله "مصطفی آباد" رئیس سابق دادگستری شوشتر، "وحید خندانی" به عنوان رئیس جدید این دادگستری معرفی شد.

پیش از این معاون پیشگیری دادگستری خوزستان اعلام کرد؛ ۱۰ آسیب اجتماعی اولیه کشور در خوزستان وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه