سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

معاون اداره دامپزشکی خوزستان:

تب کریمه در خوزستان مشاهده نشد

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: تاکنون گزارشی از موارد ابتلا به تب کریمه در استان مشاهده نشده است.

تب کریمه کنگو
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،  بهمن جوشن گفت: تب کریمه یکی از بیماری‌های مشترک انسان و دام است که از طریق خون، ترشح گوشت‌های آلوده  یا گزش انگل‌های آلوده  انتقال می‌یابد.

وی اظهارداشت: تاکنون براساس اعلام مرکز بهداشت استان تاکنون گزارشی از ابتلا به این بیماری و سایر بیماری‌های مشترک انسان و دام در خوزستان مشاهده نشده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان اظهار کرد: شناسایی این بیماری از طریق تب معمولی امکان پذیر نیست و رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری جهت جلوگیری از ابتلا به تب کریمه ضروری است.

  جوشن عنوان کرد: علاوه بر این مواد شهروندان جهت پیشگیری از این بیماری حتما از خرید گوشت از مراکز عیر مجاز خودداری نمایند و پس از خرید گوشت به مدت ۲۴ ساعت ان را در فریز نگهداری نمایند.

وی با اشاره به وجود مراکز غیر مجاز عرضه کشتار دام در اهواز، ادامه داد: این موضوع یکی از معضلات شهر اهواز است و با همکاری دستگاه‌های مربوطه جمع آوری خواهند شد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: حتما صاحبان دام های سبک و سنگین نسبت به سمپاشی جایگاه های دام خود برای جلوگیری از به تب کریمه  اقدام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه