سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

جوجه ریزی در خوزستان رونق گرفت

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: ۵۵ میلیون و ۲۱۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.

جوجه ریزی قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، ایرج آصفی گفت: در ۱۱ ماهه امسال، ۵۵ میلیون و ۲۱۰ هزار جوجه ریزی در استان انجام شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که این رقم ۴۵ میلیون و ۳۹۹ هزار قطعه بوده است، افزایش ۲۲ درصدی نشان می‌دهد.

وی درخصوص مرغداری‌های فعال در خوزستان می‌گوید: درحال حاضر ۹۰۳ مرغداری دارای مجوز با ظرفیت بیش از ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره در استان فعال است.

آصفی ادامه داد: در ۱۱ ماهه امسال برای بیش از ۶۰۰ واحد به ظرفیت افزون بر ۲۱ میلیون قطعه در هر دوره مجوز فعالیت صادر شده است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به تقاضای ساخت و راه اندازی مرغداری در استان گفت: تاکنون ۶۰۰ نفر متقاضی هستند و تعداد آنها نیز درحال افزایش است.

به گفته آصفی؛ از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه به ظرفیت مرغداری‌های گوشتی استان اضافه شده است و بخشی دیگر در حال تکمیل واحد‌های خود با پیشرفت‌های مختلف و تعدادی درحال دریافت مجوز از اداره‌های مربوط هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه