سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

قنبری خبر داد:

تامین ۱۰ خودروی اطفای حریق برای آتش نشانی اهواز

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: ۱۰ دستگاه خودروی آتش نشان ۱۰ تنی با تجهیزات به روز به ناوگان امداد و نجات این سازمان خدمات رسان اضافه شد.

ماشین آتشنشانی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ، ابراهیم قنبری شامگاه سه شنبه در آیین بهره برداری از این خودروهای آتش نشان اظهار داشت: این تعداد خودرو با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال خریداری شده است که با اضافه شدن این خودروها به ناوگان آتش نشانی امکان خدمات رسانی به مردم در زمان کمتر و سرعت بیشتر فراهم خواهد شد.

وی گفت: این خودروها دارای مخزن حمل آب با ظرفیت سه هزار لیتر، ۳۰۰ لیتر ظرفیت فوم و دیگر تجهیزات اطفای حریق بوده که با تامین آنها بخشی از کمبود تجهیزات و خودروهای اطفای حریق ایستگاه های آتش نشانی اهواز برطرف شده است.

قنبری بیان کرد: بیش از ۵۷ دستگاه خودروی اطفای حریق در سازمان آتش نشانی اهواز فعالیت دارند که از شهرداری اهواز در خواست شد برای خدمات رسانی بهتر از سوی این سازمان همچنان در خرید خودرو و تجهیزات آتش نشانی مساعدت کنند.

شهردار اهواز نیز در این آیین از اجرای طرح هر هفته یک پروژه جدید در این کلانشهر خبر داد و گفت: ورود به محلات و ارتباط مستقیم با مردم از جمله اهداف اجرای برنامه هر هفته افتتاح یک پروژه است تا اطلاعات شهرداری و شورای شهر به روز شود.

رضا امینی افزود: یکی از اولویت هایی که در مدیریت شهری باید به آن توجه شود به روز آوری و  ارتقاء تجهیزات در بخش های مختلف از جمله سازمان آتش نشانی است.

به گزارش ایرنا یکی از تجهیزات مورد نیاز آتش نشانی اهواز نرده بان ۵۰ متری است که طبق اعلام شهرداری اهواز به دلیل تحریم تاکنون وارد کشور نشده است.

در حال حاضر ۱۵ ایستگاه آتش نشانی در اهواز وجود دارد که طبق استاندارد و بر اساس جمعیت شهرستان اهواز باید به ۲۴ ایستگاه افزایش یابند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه