سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

فرهمند پور:

استخدام و کاردادن به اتباع خارجی پیگرد قانونی دارد

فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه اتباع خارجی مشکلات و چالش‌های زیادی در این شهرستان ایجاد کرده‌اند، گفت: افرادی که به اتباع خارجی کار یا خانه اجاره دهند، پیگرد قانونی می‌شوند.

فرهمند پور فرماندار دزفول

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ، علی فرهمندپور روز سه شنبه در نشست نمایندگان تشکل‌های کارگری دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: اتباع خارجی مسائل امنیتی و بهداشتی به وجود آورده و کار را از کارگران بومی می‌گیرند.

وی ادامه داد: جمعی از اتباع خارجی ساکن در دزفول به علت مشکلات ایجاد شده در سرویس‌های ۸۰ یا ۹۰ نفره دیپورت شدند.

 فرماندار ویژه دزفول در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت هفته کار و کارگر گفت: تولید مرهون زحمات کارگران است.

وی با اشاره به مشکلات کارگران افزود: برخی مشکلات به سرعت رفع می‌شوند و برخی دیگر که نیاز به پیگیری بیشتر دارند از طریق مکاتبه با استان و تهران پیگیری خواهند شد.

فرهمندپور با بیان اینکه هر شغلی مشکلات خاص خود را دارد، اظهارداشت: نحوه پیگیری مشکلات مهم است لذا برای فائق آمدن بر مشکلات باید از ساختار و راهکار یک مشکل آگاهی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امکان رفع برخی مسائل به علت مشکلات قانونی وجود ندارد، افزود: نقش تشکل‌ها، انجمن‌ها و اتحادیه‌ها در شهرستان دزفول کمرنگ است که باید پررنگ شود.

فرماندار ویژه دزفول بیان کرد: کارگران در راهپیمایی روز قدس، اربعین و سایر برنامه‌ها حضور داشته باشند تا مطالبه گری آنها در راستای نظام باشند.

در این نشست مقرر شد تکریم از بانوان کارگر در دستور کار قرار گیرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • خادم دزفولی

    ضمن تشکر از تصمیم درمورد اتباع خارجی انشاالله این موضوع پیگیری مداوم داشته باشد و عملا به متخلفین هشدار جدی وعملی داده شود

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه