سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

وزیر جهاد کشاورزی؛

با طراحی الگوی کشت برای مناطق کشور با توجه به شرایط اقلیمی، از ضرر و زیان کشاوزان جلوگیری میشود

وزیر جهاد کشاورزی گفت: به دلیل شرایط اقلیمی و تغییرات اقلیمی باید با طراحی الگوی کشت برای مناطق، به سمتی حرکت کنیم که کمترین خسارت را کشاورزان ببینند و با منابع آبی که در اختیار داریم بتوانیم پایداری کشت را داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ، سید جواد ساداتی نژاد در حاشیه سفر به شهرستان‌های باغملک، ایذه و دزپارت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوزستان قطب کشاورزی ایران است و در بحث امنیت غذایی ستون پایدار برای مردم کشور است.

وی افزود: رتبه اول تولید بسیاری از محصولات کشاورزی کشور به استان خوزستان اختصاص دارد.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امسال آغاز برداشت گندم در کشور از خوزستان شروع شده و تاکنون بیش از ۱۰ هزار تن خرید انجام شده است و امیدواریم امسال در خوزستان شاهد خرید بیش از یک میلیون تن گندم باشیم.

ساداتی نژاد عنوان کرد: هدف از سفر به خوزستان بررسی مسایل و مشکلات عمده در حوزه کشاورزی و تولیدات گیاهی استان است. در این سفر مشکلات تولیدات شهرهای ایذه، باغملک، دزپارت، دزفول و اندیمشک را بررسی خواهیم کرد تا مسایل و مشکلات کشاورزان و دامداران را مرتفع کنیم.

وی ادامه داد: یکی از مسایلی که باید در خوزستان توسعه یابد، کشت گلخانه ای است. با توجه به شرایطی که در بحث آب در برخی از نقاط استان وجود دارد، ظرفیت ۳۵۰ هکتاری در حوزه گلخانه ای باید رشد پیدا کند و در مناطق بیشتری کشت گلخانه ای انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: یکی از مباحثی که امسال به آن نگاه ویژه داریم بحث الگوی کشت است. امیدواریم با این کار کمک کنیم تا شرایط دامداران و کشاورزان بهبود پیدا کند.

ساداتی نژاد در خصوص شرایط خشکسالی گفت: خشکسالی یک بحث جدی است که از سال گذشته با وسعت زیادی در دشت های کشور با آن مواجه بودیم و امسال نیز بخش هایی از کشور با خشکسالی مواجه هستند.

وی افزود: امیدواریم تصمیمات خوبی برای کشاورزان و دامدارانی که از خشکسالی آسیب دیده اند در بحث پرداخت تسهیلات و امهال و استمهال تسهیلاتی که در گذشته دریافت کرده اند اتخاذ کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: به دلیل شرایط اقلیمی و تغییرات اقلیمی باید با طراحی الگوی کشت برای مناطق، به سمتی حرکت کنیم که کمترین خسارت را کشاورزان ببینند و با منابع آبی که در اختیار داریم بتوانیم پایداری کشت را داشته باشیم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه