سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نشست آسیب شناسی خصوصی سازی در استان خوزستان

رئیس کمیسیون رقابت، خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی اهواز گفت: با توجه به اصل چهل و چهار، اقتصاد کشور باید بیست درصد دولتی و هشتاد درصد در دست بخش خصوصی باشد حال آنکه در استان خوزستان قضیه عکس آن را نشان می دهد و حدود هشتاد درصد در بخش دولتی متمرکز شده است.

U28MFgfVIZrd
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، رئیس کمیسیون رقابت، خصوصی سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی اهواز، خصوصی سازی را یک روش برای ارتقای کارایی و بهره وری بنگاه های اقتصادی کشور مبتنی بر ایجاد محیط رقابتی، محو انحصارهای غیر ضروری دولتی و ایجاد اقتصاد باز با احترام به مالکیت و آزادی های اجتماعی و سیاسی عنوان کرد.

کاظم مهاوی گفت: هدف خصوصی سازی در هر کشور با توجه به سیاست ها، برنامه های اقتصادی و راهبردهای کلی جامعه مشخص می شود. وی ادامه داد: با توجه به اصل۴۴، اقتصاد کشور باید بیست درصد دولتی و هشتاد درصد در دست بخش خصوصی باشد حال آنکه در استان خوزستان قضیه عکس آن را نشان می دهد و حدود هشتاد درصد در بخش دولتی متمرکز شده است.

این عضو هیات رئیسه، قانون گذاری و نظارت را از وظایف دولت برشمرد و اضافه کرد: کار اجرا و اداره باید در دست بخش خصوصی باشد و ما به دنبال کوچک کردن دولت در حوزه های مختلف اقتصادی هستیم. مهاوی اظهار داشت: در این کمیسیون باید راهکارهایی جهت حل این مشکل ارائه و در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی جهت حل موانع خصوصی سازی در استان خوزستان اقدام شود. در ادامه جلسه پیشنهاداتی توسط اعضا این کمیسیون برای ایجاد فضای خصوصی سازی در استان عنوان و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه