سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

انفجار باطری خودرو ۳ مصدوم بر جای گذاشت

انفجار و ترکیدگی باطری خودرو موجب حریق دو خودرو سواری و مصدومیت سه تن در بلوار ابوطالب مشهد شد.

cRWcpiB6Tm26
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، حسین خاکپور مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی مشهد با اعلام این خبر افزود: در این حادثه که دقایق پایانی شب گذشته ( سوم مرداد ماه ) به این سازمان اعلام شد، باتری خودرو ی سواری پراید منفجر شد. وی اظهار کرد: آتش ناشی از ترکیدن باطری مزبور به قسمت موتور خودرو سرایت کرد و موجب آتش سوزی این خودرو شد.

خاکپور با اشاره به اینکه در زمان بروز حادثه یک عدد چهار لیتری حاوی بنزین در دست راننده سواری بوده که به سمت خودرو پراید مجاور این وسیله نقلیه پرتاب شده بود ، گفت : وقوع این حادثه نیز موجب حریق خودرو دیگر شد .

وی با بیان اینکه این حادثه سه مصدوم بر جای گذاشت، افزود: دو سرنشین خودرو پرایدی که باطری اش ترکیده بود از ناحیه دست و پا دچار سوختگی شدند و یک تن دیگر در حین کمک به حادثه دیدگان بر اثر اصابت در خودرو از ناحیه بینی دچار شکستگی شد .

مدیر روابط عمومی و بین الملل آتش نشانی مشهد در پایان خاطرنشان کرد : با حضور ماموران ایستگاه شماره ۲۸ در محل حادثه،حریق هر دو خودرو مهار و از انفجار آنهاجلوگیری شد و همزمان حادثه دیدگان تحویل تکنسین‌های اورژانس گردید .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه