شهردار مشهد:

مدیریت شهری پای خدمت ایستاده است

در مراسمی با حضور شهردار مشهد، از ۵۱۰ دستگاه دوچرخه بایدو رونمایی شد؛ در این مراسم اولین دستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد نیز به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، شهردار مشهد در این مراسم با اشاره به کلان‌ایدۀ انقلاب اسلامی مبنی بر نقش محوری مردم، اظهار داشت: بار سنگین بسیاری از موضوعات در عرصه‌های مختلف بر دوش ملت ایران بوده، هست و خواهد بود.

 وی با اشاره به حضور پررنگ مردم در وقایع اخیر، این حضور را نشانۀ ارتقای فکری و اجتماعی ملت ایران دانست و آن را تجلی ایدۀ کلانی دانست که امام خمینی (ره) پایه‌ریزی کرد.

قلندرشریف افزود: سرداران نظامی و سربازان ولایت، آمادگی خود را در دفاع و حمایت از نظام اثبات کرده‌اند و در حوزه دیپلماسی نیز سربازان بسیار قوی داریم.

وی همچنین بر عزم جدی مدیریت شهری مشهد در خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد و گفت: مدیریت شهری محکم پای کار خدمت ایستاده و در این دوره پررنگ این را ثابت کرده است.

شهردار مشهد به افتتاح پروژه‌های متعدد در طول ۵۲ روز گذشته اشاره کرد و این اقدامات را نشانۀ ایستادگی مدیریت شهری بر خدمت به مردم، علی‌رغم سختی در تأمین منابع دانست.

قلندرشریف با بیان اینکه «امام رضا (ع) هوای خادمان خود را دارد»، ابراز شگفتی کرد و گفت:  همزمان با شرایط کنونی، مدیریت شهری و ابرسازمان شهرداری مشهد خدمات خود را ارائه می‌دهد، شهر را ویژه مدیریت می‌کند و پروژه‌ها در حال اجرا هستند.

وی همچنین از افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های متعدد در دهه کرامت خبر داد.

قلندرشریف با تأکید بر اینکه «ایمنی و محیط زیست» دو خط قرمز این دوره از مدیریت شهری است، عنوان کرد: در تمام پروژه‌ها، موضوع محیط زیست مدنظر قرار گرفته است.

وی حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه قطار شهری را اولویت اصلی این دوره خواند و اظهار داشت: تنها شهری بودیم که در سه خط مترو فعال بودیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های قطار شهری، به پایان رسیدن خط دو، اقدامات انجام شده در خط سه، به‌ویژه بهره‌برداری از بخش ریلی زیارت اشاره کرد.

قلندرشریف همچنین از حفاری خط چهار که از مهر مادر آغاز شده و در حال امتداد به سمت حرم و شهرک شهید باهنر و رجایی است، خبر داد و هزینه ساخت هر کیلومتر قطار شهری را ۵۰ میلیون دلار (معادل ۷.۵ همت) عنوان کرد.

او در حوزه اتوبوسرانی، شهردار مشهد با اشاره به برابری تعداد اتوبوس‌ها با تهران و کسب رتبه اول، ابراز امیدواری کرد و گفت: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس دیگر در تابستان به ناوگان اضافه شود. وی همچنین از نوسازی تاکسی‌ها و باقی ماندن ۷۰ ون برای نوسازی خبر داد.

شهردار مشهد در پایان به توسعۀ دوچرخه‌سواری در مشهد اشاره کرد و گفت: امروز از ۵۱۰ دوچرخه بایدو رونمایی شد که هر کدام ۶۵ میلیون تومان هزینه داشت و مجموع اعتبار این دوچرخه‌ها ۳۵ میلیارد تومان بود.

 وی با بیان اینکه شهر مشهد ۲۱۰ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری، ۳۲۰ ایستگاه و ۲۲۰۰ دوچرخه دارد و با ارزان‌ترین قیمت خدمات ارائه می‌دهد، افزود: ۹۵.۵ درصد نرخ تمام شده بایدو را با موافقت شورای شهر یارانه می‌دهیم و ۴.۵ درصد را شهروندان پرداخت می‌کنند.

شهردار مشهد این اقدام را موجب صرفه‌جویی در زمان، کاهش آلودگی هوا و تضمین نشاط و سلامتی مردم دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه