جذب ۲۷۰۰ نفر در طرح‌های سوادآموزی در خراسان رضوی؛ تمرکز بر اتباع خارجی و زندانیان

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی از جذب بیش از ۲۷۰۰ نفر در طرح‌های سوادآموزی این استان خبر داد.

سواد آموزی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اعلام اینکه ۹۳ پایگاه سوادآموزی در شهرستان‌ها، مناطق و نواحی استان فعال هستند، گفت: از مجموع سوادآموزان جذب شده در سال گذشته، ۴۰۰ نفر را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند که در نواحی مشهد و مهمان‌شهر تربت‌جام تحت آموزش قرار گرفتند.

مصطفی عبدی عنوان کرد: همچنین ۲۰۵ نفر از زندانیان در ندامتگاه‌های شهرستان‌های خراسان رضوی، آموزش‌های سوادآموزی را دریافت کردند.

عبدی با بیان اینکه این طرح‌ها گروه‌های سنی مختلف، از جمله افراد مسن که سال‌ها از تحصیلشان گذشته، دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و اتباع خارجی مقیم استان را نیز شامل می‌شود، افزود: در راستای تحقق عدالت آموزشی، ۳ کلاس با ۳۳ سوادآموز نیازمند خدمات اجتماعی در مجتمع قضایی-حمایتی شوق زندگی ثبت‌نام شده و در حال آموزش هستند.

وی با اشاره به وضعیت کنونی آموزش‌ها، اظهار داشت: برای تداوم آموزش سوادآموزان، برنامه‌های آموزشی از طریق پیام‌رسان‌های داخلی مانند شاد، ایتا و بله در حال اجراست. آموزش‌دهندگان با تشکیل گروه‌های مجازی، ارائه محتوای درسی، کلیپ‌ها و تمرین‌های آموزشی، ارتباط مستمر با سوادآموزان را حفظ کرده و روند یادگیری آن‌ها را پیگیری می‌کنند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین یادآور شد: تعدادی از آموزش‌دهندگان استان آمادگی خود را برای تولید محتوای آموزشی الکترونیکی اعلام کرده‌اند تا فرآیند یادگیری را برای سوادآموزان تسهیل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه