سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

مدیرکل بنیاد خراسان رضوی:

امروز پیکر ۵ شهید مدافع امنیت در مشهد تشییع می‌ شود

پیکر مطهر ۵ شهید مدافع امنیت در راهپیمایی بصیرت مردم مشهد امروز دوشنبه ۲۲ دی با شکوه فراوان تشییع می‌ شود.

تشییع شهدا
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

 ، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: شهیدان والامقام «فرج الله شوشتری»، «امیر صادق جوانشیری»، «هادی یزدانی چنار سوخته» و «مهدی بوسعید» در مشهد، «محمد مهدی سبحانی فر» و «مهدی علی آبادی» در شهرستان نیشابور، «اصغر نیازی» در شهرستان چناران و «مصطفی کیوانلو شهرستانکی» در اسلام آباد غرب کرمانشاه به دست تروریست‌های مسلح به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

صدیقه خدیوی با بیان اینکه هم اکنون احراز شهادت ۸ شهید مدافع امنیت تایید شده است، افزود: مراسم تشیع پیکر ۵ شهید والامقام «فرج الله شوشتری»، «امیر صادق جوانشیری»، «هادی یزدانی چنار سوخته»، «مهدی بوسعید» و «اصغر نیازی» با حضور با شکوه آحاد مردم در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

خدیوی ادامه داد: امروز همزمان با سراسر کشور راهپیمایی بصیرت در مشهد همراه با تشییع پیکر مطهر ۵ شهید والامقام راس ساعت ۱۴ از میدان بسیج مشهد به سمت بارگاه منور رضوی برگزار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد خراسان رضوی گفت: پیکر مطهر شهید «اصغر نیازی» به شهرستان چناران و پیکر شهید «امیر صادق جوانشیری» به شهرستان خواف منتقل می‌شود و در مراسمی با شکوه تشییع و به خاک سپرده خواهد شد و بقیه شهدا در گلزار شهدای مشهد در جوار شهدا آرام خواهند گرفت.

خدیوی در خصوص پیکر شهید «مصطفی کیوانلو شهرستانکی» افزود: پیکر این شهید والامقام همچنان در استان کرمانشاه است و پس از انتقال به استان خراسان رضوی مراسم تشییع در مشهد و شهرستان جغتای برگزار خواهد شد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه