سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی:

روزانه ۵۴ پرواز خارجی در فرودگاه مشهد انجام می‌شود

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: پروازهای خارجی، به‌طور میانگین حدود ۲۷ پرواز رفت و ۲۷ پرواز برگشت در فرودگاه بین المللی هاشمی‌نژاد داریم، یعنی در مجموع ۵۴ پرواز خارجی در روز انجام می‌شود.

فرودگاه هاشمی نژاد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، محمود امانی اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰ شرکت داخلی و ۱۱ شرکت خارجی از فرودگاه مشهد پرواز دارند و پروازها به ۳۲ تا ۳۳ مسیر داخلی و ۲۳ مسیر خارجی انجام می‌شود که از این تعداد، ۱۷ مسیر خارجی به‌صورت برنامه‌ای و ۶ مسیر به‌صورت فوق‌العاده برقرار است.

وی افزود: بیشترین تعداد پروازهای داخلی استان مربوط به شرکت سپهران است و در بخش پروازهای خارجی نیز فلای‌دبی بیشترین سهم را دارد؛ به‌گونه‌ای که از هفته آینده پروازهای این شرکت به مقصد رم به دو پرواز در روز افزایش پیدا می‌کند که با این درخواست موافقت شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به اینکه در برخی مواقع افزایش پروازهای خارجی می‌تواند بر قیمت بلیت شرکت‌های داخلی اثرگذار باشد، تلاش کردیم با مدیریت تقاضا و هماهنگی‌های لازم، تعادل لازم حفظ شود و در همین راستا چند روز پیش نیز با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی جلساتی برگزار شد.

امانی با اشاره به اقدامات زیرساختی انجام‌شده در فرودگاه مشهد گفت: خوشبختانه باند دوم فرودگاه مشهد به سامانه آی‌ال‌اس مجهز شده، تجهیزات سوئیچینگ برج مراقبت خریداری شده و یک رادار جدید نیز به‌دلیل قدیمی بودن رادار قبلی و دشواری نگهداری آن، تأمین شده است.

وی افزود: همچنین چراغ‌های اپروچ به طول ۹۰۰ متر خریداری شده و برای استقرار رادار و چراغ‌های اپروچ، نیازمند تأمین دو قطعه زمین هستیم که پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی تصریح کرد: پیش‌بینی ما این بود که میزان پروازهای فرودگاه مشهد نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش پیدا کند که اگر ۱۲ روز جنگ تحمیلی را از آمار حذف کنیم، این رشد ۱۱ درصدی محقق شده است.

امانی با اشاره به میانگین پروازهای روزانه بیان کرد: به‌طور متوسط روزانه حدود ۱۸۰ پرواز در فرودگاه مشهد انجام می‌شود که حدود ۳۰ درصد آن پروازهای خارجی و ۷۰ درصد پروازهای داخلی است و روز گذشته نیز ۱۷۴ پرواز ثبت شده است.

وی ادامه داد: در پروازهای خارجی، به‌طور میانگین حدود ۲۷ پرواز رفت و ۲۷ پرواز برگشت داریم، یعنی در مجموع ۵۴ پرواز خارجی در روز انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه