سرخط خبرها
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است
  • پایش مدارس کم جمعیت در کشور
  • سرپرست وزارت دفاع: مسیر پیشرفت صنعت دفاعی با قدرت ادامه دارد
  • جریمه‌های تخلفات پلاک اعلام شد؛ از ۹۰۰ هزار ریالی تا ۷ میلیون ریال
  • دهقان‌نیا: سامانه نظارت بر طلای آنلاین راه‌اندازی شد
  • پلیس راهور فراجا: حیوان‌آزاری در تالش؛ راننده پراید شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شد
  • شروع مقتدرانه تیم ملی زیر ۱۷ سال در قهرمانی جهان
  • پزشکیان: با تمام توان از نیرو‌های مسلح پشتیبانی می‌کنیم
  • تذکر کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی؛ لزوم افزایش حقوق بر اساس نرخ تورم

بانوان خراسان رضوی سکاندار ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی استان هستند

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی استان در سطوح مختلف به زنان اختصاص یافته است.

شانزدهمین همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه و دومین آیین تکریم بانوان مبلغ و محفل‌دار قرآنی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، فاطمه حامد در سفر به شهرستان خواف و در نشست مشترک با بانوان فعال این شهرستان، به بررسی مسائل و ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده پرداخت.

مدیرکل امور دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی افزود: تشکل‌های مردم‌نهاد ظرفیت‌های مغفول زیادی دارند که باید از آن‌ها استفاده شود. همچنین باید توجه ویژه‌ای به دختران نوجوان و جوان صورت گیرد و با همفکری و هم‌افزایی برای رفع مشکلات حوزه زنان تلاش شود.

وی در ادامه با تأکید بر اهمیت پیگیری مطالبات بانوان، از نماینده شهرستان خواست تا موضوعات مرتبط با حق عائله‌مندی بانوان شاغل، تصویب لایحه منع خشونت علیه زنان و تجهیز مراکز خدمات درمانی شهرستان در راستای قانون جوانی جمعیت را در سطح ملی دنبال کند.

در جریان این سفر، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی همچنین از اورژانس اجتماعی شهرستان خواف بازدید کرد. در این بازدید، عمرانی، مدیر این مجموعه با اشاره به گستردگی جغرافیایی شهرستان و حجم بالای مأموریت‌های امدادی، خواستار افزایش حمایت‌ها و تقویت تعداد تیم‌های اورژانس اجتماعی شد.

فاطمه حامد ابریشم‌تاب در ادامه حضور خود در این شهرستان، از جشنواره فرهنگی‌ـ‌هنری و نمایشگاه توانمندی‌های زنان خواف، شرکت تعاونی زنان روستایی، کارگاه تولیدی لباس فرم مدارس و طرح‌های مسئولیت اجتماعی معادن شهرستان بازدید کرد. در این برنامه، هفتصد بسته لوازم‌التحریر در قالب بسته‌های تحصیلی بین دانش‌آموزان توزیع شد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در حاشیه این بازدیدها با اشاره به استفاده از ظرفیت بانوان در مدیریت‌های اجرایی گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی استان در سطوح مختلف به زنان اختصاص یافته است. در دولت چهاردهم و به دستور مستقیم رئیس‌جمهور، انتصابات بانوان با جدیت دنبال شده و در خراسان رضوی نیز با حمایت استاندار، این روند ادامه دارد.

وی افزود: در حال حاضر یک فرماندار خانم، پنج بخشدار، سه مدیرکل، سه دستیار مردمی‌سازی و یک معاون فرماندار خانم در سطح استان فعالیت دارند و اخیراً نیز بانوی شهردار برای شهر نشتیفان منصوب شده است.

ابریشم‌تاب با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی خواف گفت: خواف شهری با پیشینه فرهنگی و زنان هنرمند است. بسیاری از صنایع‌دستی بانوان این شهرستان ارزش صادراتی دارند و لازم است برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای معرفی این توانمندی‌ها در سطح کشور انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: دفتر امور بانوان و خانواده استان بر اساس سند ارتقاء توانمندی زنان خراسان رضوی از ابتدای سال جاری در چهار حوزه اشتغال، کاهش آسیب‌های اجتماعی، جمعیت و تحکیم بنیان خانواده، سلامت و نشاط اجتماعی فعالیت خود را آغاز کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه