English

منطقه عملیاتی خواف، عسلویه شرق کشور است

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: شرکت نفت شهرستان خواف واقع در منطقه مرزی، روزانه نزدیک به ۳۲۵ هزار لیتر سوخت را برای ۴۲ شرکت معدنی بزرگ شرق کشور تامین می کند.

منطقه عملیاتی خواف، عسلویه شرق کشور است
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، احمد باقری افزود: این میزان ظرفیت تامین سوخت، منطقه عملیاتی خواف را به عسلویه شرق کشور معروف کرده است.

وی بیان کرد: همچنین میانگین فروش روزانه بنزین در خواف بیش از ۱۶۱ هزار لیتر و نفت‌گاز بیش از ۱۹۷ هزار لیتر، مصرف نفت کوره ۱۲۵ هزار لیتر و مصرف گاز مایع ۳۰۰ هزار کیلوگرم در روز است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه افزود: اکنون ۷۳ مصرف‌کننده عمده فعال شامل ۴۹ واحد صنعتی و معدنی، ۹ پروژه فعال، ۱۵ مصرف‌کننده متفرقه و بیش از ۹۰۰ مشتری جز در این شهرستان فعال و سوخت دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد ۵۵۰ دستگاه تراکتور از ابتدای طرح پایش از راه دور ادوات کشاورزی به موقعیت یاب با قابلیت محاسبه سوخت مصرفی مجهز شده‌اند که پارسال باعث کاهش مصرف سوخت به میزان بیش از ۴۰ درصد در مقایسه با سال قبل آن شد.

باقری تصریح کرد: در چهار ماه نخست امسال نیز میزان مصرف نسبت به مدت مشابه پارسال، ۱۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی هدف از اجرای ارزیابی میدانی عملکرد را بررسی چالش‌ها، احصای نیازهای توسعه‌ای و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی عنوان کرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: خواف یک ناحیه مرزی با اهمیت ویژه در تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و نقش آن در پشتیبانی از صنایع معدنی، نیازمند تشدید بازدیدها، هوشمندسازی و استفاده از روش‌های نوین در پایش مصارف و حضور مستمر و میدانی تیم‌های کنترلی و نظارتی است.

وی از شهرستان مرزی خواف به عنوان رگ حیاتی چرخه فعالیت معادن شرق کشور یاد کرد و افزود: تلاشگران عرصه سوخت‌رسانی این منطقه ضمن تأمین سوخت ناوگان عظیم حمل‌ونقل معادن، نقش بی‌بدیلی در پایداری تولید و حمل مواد معدنی دارند.

باقری ادامه داد: این مأموریت با تشدید کنترل‌های میدانی برای پایش مصرف‌کنندگان، توزیع عادلانه سوخت و پیشگیری از انحراف و قاچاق، با جدیت دنبال می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه