English

پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار

استاندار خراسان رضوی در پیامی به مناسبت روز خبرنگار نوشت: کارویژۀ خبرنگاران، بیش از انتقال خبر واقعه، مشارکت در ساختنِ معنای اصلی و اصیل واقعه است.

به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، متن کامل پیام غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی به شرح زیر است:

به نام خداوند جان و خرد

گسترش وسایل ارتباط جمعی و امکان رسیدن  اخبار در کوتاه‌ترین زمان  ممکن، از واقعه تا مخاطبان، موجب تغییر  بسیاری از مفاهیم بنیادی شده است. به‌همین ترتیب اگر یکی از کارویژه‌های خبرنگاران، رساندن خبر رویدادها به دیگران بوده است، اکنون بار این مسئولیت بیشتر بر دوش تکنولوژی‌های هم‌رسان نهاده شده و اما باری گران‌تر بر عهدۀ خبرنگار گذاشته شده است.

خبرنگاران همانا با روایتِ خویش از واقعه، نقشی بی‌بدیل در معنادهی به رویدادها ایفا می‌کنند. کارویژۀ خبرنگاران در این دوره، بیش از انتقالِ خبرِ واقعه، مشارکت در ساختن  معنای اصلی و اصیل  واقعه است. در این فرآیند  مشارکت‌جویانه، خبرنگاران نه صرفاً همچون آینۀ بازتاب‌دهنده، بلکه بخشی جدایی‌ناپذیر از خود  واقعه‌اند. مخاطبان نیز «روایت  خبرنگاران از رویدادها» را می‌خوانند و می‌فهمند. بدین‌سان خبرنگاران در جایگاهِ خطیر  تغییر جهان از راه تفسیر جهان قرار گرفته‌اند.‌

امروز و از پی  پررنگ‌تر شدن  نقشِ روایت‌ها در جهان معاصر، گرامی‌داشت روز خبرنگار، هنگامۀ توجهی ویژه به این جزء سرنوشت‌ساز  کنش   جمعی است. فراخی  میدان  فعالیت  خبرنگاران، ارتفاع آسمان  بلندپروازی  جامعه را نتیجه خواهد داد.‌ بادا که زمین و آسمان‌مان فراخ‌تر و بلندتر شود.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت «روز خبرنگار»، این مناسبت را به یکایک خبرنگارانی که چشم‌های بینای روزگارند شادباش گفته و یاد یکایک آنانی را که آزادمنشانه روح و تنِ خویش را بر سر این شغل  شریف گذاشته‌اند گرامی می‌دارم. جان‌شان روشنابخش جهان‌مان باد‌.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه