English

رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی مطرح کرد؛

قوانین غیرضروری چالش صادرات و ترانزیت بین‌المللی

رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: قوانین و مقررات باید تسهیل‌کننده و روان باشند وگرنه باعث چالش در حوزه صادرات و ترانزیت بین‌المللی می شود.

قوانین غیرضروری چالش صادرات و ترانزیت بین‌المللی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، احمد زمانیان یزدی افزود: در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت صادراتی در استان، چالش‌هایی وجود دارد که عمدتاً به قوانین و مقررات غیر ضروری بین سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط با حوزه صادرات مربوط می‌شود.

وی عنوان کرد: این موضوع باعث ایجاد چالش‌هایی مانند تأخیر در حمل کالا، افزایش هزینه‌ها و عدم امکان برنامه‌ریزی بلندمدت برای شرکت‌ها شده است، لذا قوانین و مقررات باید تسهیل‌کننده و روان باشند، نه اینکه با قوانین و مقررات دست و پا گیر باعث چالش در حوزه صادرات و ترانزیت بین‌المللی و مانع کار شوند.

رئیس انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی خراسان رضوی توقف‌های غیرضروری در مرزها را از چالش‌های دیگر این حوزه دانست و افزود: در مرزها، به ویژه در مرز دوغارون، توقف‌های طولانی به دلیل ناهماهنگی بین سازمان‌های مرتبط از جمله مرزبانی، گذرنامه، شرکت نفت و قرنطینه وجود دارد. از طرفی بوروکراسی اداری باعث افزایش هزینه و زمان حمل کالا می‌شود لذا این چالش تنها به گمرکات مربوط نمی‌شود.

وی در خصوص موانع ترانزیت کالا از خراسان رضوی به آسیای میانه، اظهار کرد: در خراسان رضوی صادرات کالا از چند مرز صورت می‌گیرد و موانع جدی در مسیر ترانزیت به کشورهای آسیای میانه مانند افغانستان و ترکمنستان وجود ندارد، اما بوروکراسی اداری در مرزها و عدم هماهنگی بین سازمان‌ها باعث ایجاد چالش‌هایی در این زمینه می‌شود.

زمانیان در خصوص سهم حمل و نقل ترکیبی در صادرات استان، بیان کرد: سهم حمل و نقل ترکیبی (مانند استفاده همزمان از جاده و ریل) در صادرات استان بسیار کم است. دلیل این موضوع هزینه‌های بالا، زمان‌بر بودن و مشکلات ناشی از جابجایی کالا بین وسایل نقلیه مختلف است. بنابراین بیشتر ترجیح داده می‌شود که حمل و نقل به صورت مستقیم و با یک وسیله نقلیه انجام شود.

وی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های حمل و نقل، بیان کرد: در حوزه ریلی، وضعیت نسبت به سال‌های قبل بهبود یافته و تأمین واگن‌ها بهتر شده است. در حوزه جاده‌ای نیز ناوگان حمل و نقل فعال است، اما توقف‌های غیرضروری همچنان چالش‌برانگیز است.

زمانیان تصریح کرد: در مجموع، مهم‌ترین مشکل در حوزه حمل و نقل صادراتی استان، عدم هماهنگی بین ادارات و سازمان‌های مرتبط است که باعث ایجاد توقف‌های غیرضروری، افزایش هزینه‌ها و عدم امکان برنامه‌ریزی برای شرکت‌ها می‌شود. برای حل این مشکلات، نیاز به یک مدیریت واحد و هماهنگ‌کننده بین سازمان‌ها است تا فرآیندها روان‌تر و کارآمدتر شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه