English

مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد از فردا کارش را آغاز می‌کند

مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، از اول خردادماه ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند.

مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد از فردا کارش را آغاز می‌کند
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مرکز اهدای بافت در آرامستان بهشت رضا (ع)، که توسط دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری شهرداری مشهد ایجاد شده، در نخستین روز از خرداد ماه سال جاری افتتاح خواهد شد.

 این مرکز می‌تواند در جهت پیوند بافت و رساندن بافت پیوندی به افراد کم بینا و نابینا و همچنین افرادی که دارای معلولیت‌های دیگری هستند کمک کننده باشد، در آینده با همکاری سایر گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فرآوری بافت‌های دیگری همچون غضروف، پوست و دریچه نیز در این مرکز انجام خواهد شد.

در فاز اول فعالیت‌های مرکز، تمرکز بر برداشت بافت‌های چشمی خواهد بود، در شهر مشهد بانک چشم از حدود ۶ یا ۷ سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از دو هزار پیوند قرنیه موفق از طریق این مرکز انجام شده و بانک چشم مشهد در زمینه رفع نیاز‌های پیوند قرنیه و سایر بافت‌های چشمی بسیار موفق عمل کرده و یکی از پیشرفته‌ترین بانک‌چشم‌ها در خاورمیانه به شمار می‌رود.

با ایجاد مرکز اهدای بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) و همکاری مستمر شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد، خدمات بیشتر و وسیع‌تری به مردم ارائه می شود و نیاز‌های مربوط به پیوند به حداقل میرسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه