English

فرماندار مشهد خبر داد:

توسعه ۲۷۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی در مشهد تا پایان ۱۴۰۶

فرماندار مشهد، گفت: هدف‌گذاری برای احداث ۲۳۹ مگاوات نیروگاه خورشیدی در مشهد و مجموعاً ۲۷۲ مگاوات با احتساب حومه، تا پایان سال ۱۴۰۶ در دستور کار قرار دارد.

توسعه ۲۷۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی در مشهد تا پایان ۱۴۰۶
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، سید حسن حسینی در دومین نشست کمیته توسعه نیروگاه‌های خورشیدی افزود: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت مصرف انرژی برای توسعه پایدار شهرستان از اهمیت راهبردی برخوردار است و باید در تخصیص اراضی به سرمایه‌گذاران تسریع شود و موانع موجود برطرف گردد.

 وی بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت مصرف انرژی با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و نهادهای آموزشی تأکید کرد.

عبدالوحید مهدوی‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، نیز در این جلسه گفت: لیستی از تمامی افرادی که تاکنون برای احداث نیروگاه خورشیدی از شرکت برق استعلام گرفته و مجوز دریافت کرده‌اند، تهیه شده و مشکلات آنها، از جمله در زمینه خرید تجهیزات، به طور ویژه پیگیری خواهد شد تا فرایند احداث تسریع یابد.

 وی افزود: شهرک‌های صنعتی پتانسیل بسیار بالایی برای تحقق برنامه ۵۰ مگاواتی توسعه نیروگاه‌های خورشیدی دارند و هر واحد صنعتی می‌تواند به راحتی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلووات نیروگاه احداث کند. ما با ارائه معافیت‌ها و مشوق‌های جذاب، مانند عدم قطع برق در صورت نصب نیروگاه خورشیدی یا خرید برق از تالار بورس سبز، صنایع را به مشارکت فعال در این حوزه ترغیب می‌کنیم.

مهدوی‌نیا با اشاره به نشست‌های برگزارشده با صاحبان صنایع گفت: صنایع با توجه به توان مالی و زمین‌های در اختیار، می‌توانند نقش کلیدی در دستیابی به اهداف توسعه انرژی خورشیدی ایفا کنند.

محمدرضا هدایتی‌زاده، مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق مشهد، در ارائه گزارشی از پیشرفت‌ها اعلام کرد: مشکل سند اراضی منابع طبیعی برای واگذاری به سرمایه‌گذاران مرتفع شده است.

وی افزود: تا پایان سال ۱۴۰۲، ۱۳ مگاوات نیروگاه خورشیدی در مشهد احداث شد و در دو ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، تقریباً معادل ۳۰ درصد کل ظرفیت قبلی نیروگاه خورشیدی جدید نصب شده است. هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۳ احداث ۴۶ مگاوات است و تا پایان سال ۱۴۰۶ باید به مجموع ۲۷۲ مگاوات در محدوده شهر مشهد و حومه برسیم.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق مشهد  همچنین گفت: تاکنون ۴۳ سرمایه‌گذار برای احداث حدود ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی اعلام آمادگی کرده‌اند که نیازمند تخصیص حدود ۳۰۰ هکتار زمین است. شناسایی اراضی مناسب، چالش اصلی ما در این مسیر است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه