سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

توسعه دانش بنیانهای خراسان رضوی با تصویب هزار میلیارد تومان تسهیلات برای آن

در سفر استانی هیئت اعزامی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به خراسان رضوی، پرداخت هزار میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌ بنیان‌ های این استان تصویب شد.

شرکت دانش بنیان
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و جمعی از معاونان و مدیرانش، با هدف بررسی زیست‌ بوم نوآوری استان خراسان رضوی به مشهد سفر کردند.

محمدصادق خیاطیان در این سفر با بیان اینکه ماموریت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی، حمایت از شرکت‌ های دانش‌ بنیان است و شرکت‌ ها مبتنی بر برنامه‌ ها و طرح‌ های خود، مشمول دریافت خدمات از صندوق می‌ شوند، گفت: نزدیک به ۶۰۰ شرکت دانش‌ بنیان در استان خراسان رضوی فعالیت می‌ کنند که از حیث تعداد شرکت‌ های دانش بنیان، رتبه سوم کشوری را در اختیار دارند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به ظرفیت بالای استان خراسان رضوی به ویژه از حیث نیروی انسانی متخصص گفت: ظرفیت بسیار بالایی برای افزایش تعداد دانش بنیان‌ های استان وجود دارد. شرکت‌ های دانش‌ بنیان استان از لحاظ کمیت و کیفیت، در سطح بسیار بالایی قرار دارند و خدمات بسیار خوبی را در سطح ملی و بین‌ المللی ارائه می‌ کنند.

وی خاطرنشان کرد: در صندوق آمادگی داریم دامنه حمایت از دانش بنیان‌ های خراسان رضوی را توسعه دهیم و در همین راستا، سفر استانی هیئت اعزامی صندوق در ایام دهه کرامت به مشهد در این هفته انجام شد.

خیاطیان افزود: در جریان این سفر، پرداخت هزار میلیارد تومان تسهیلات به دانش بنیان‌ های استان تصویب شد و امیدواریم این حمایت‌ ها، به توسعه فعالیت شرکت‌ های دانش بنیان استان خراسان رضوی منجر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه