سرخط خبرها
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است

سردار حسین رحیمی با اشاره به رایزنی ناجا با وزیر ورزش و جونان:

مشکلات گذشته در فصل جدید لیگ برتر فوتبال پیش نخواهد آمد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ مضمون ملاقات خود و سرداران ناجا با وزیر ورزش و جوانان را مثبت ارزیابی کرد و قول داد مشکلات سالهای گذشته تکرار نشود.

سردار رحیمی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار حسین رحیمی  در خصوص ملاقات خود با وزیر ورزش  و جونان خاطر نشان کرد: هفته گذشته به اتفاق جمعی از روسای پلیس پایتخت و رئیس یگان ویژه تهران بزرگ با حضور در ساختمان وزارت ورزش و جوانان، جلسه‌ای را با وزیر ورزش پیرامون حواشی و اتفاقات پیش آمده‌ای که پارسال در داخل ورزشگاه‌ها رخ داد، برگزار کردیم که در این جلسه به مشکلات ورود به ورزشگاه‌ها که در سال های گذشته مشکل ساز بوده، اشاره و روی آنها بحث و تبادل نظر صورت گرفت..

فرمانده انتظامی تهران بزرگ اضافه کرد: نداشتن گیت‌های لازم و اصولی و استاندارد برای بازدید و کنترل، بحث فروش بلیت به صورت اینترنتی و بر اساس شماره صندلی و دیگر موضوعات مربوطه رسیدگی شد و تبادل نظر‌ها صورت گرفت. ضمن آنکه باید تصریح کنم که هدف ما از برگزاری این نشست صرفا بررسی ورزشگاه‌های مربوط به رشته ورزشی فوتبال نبود، بلکه تمام ورزشگاه‌های رشته‌های مختلف که مسئولیت برقراری امنیت آن‌ها بر عهده پلیس است را مد نظر قرار دادیم.

وی در ادامه اظهار داشت: : در این نشست مقرر شد تا حد ممکن نیازهای لازم اعلام شده از سوی پلیس برای برگزاری فصل جدید لیگ برتر فوتبال «جام خلیج فارس» توسط وزیر ورزش تأمین شود و هم اکنون نیز تأمین این نیاز‌ها آغاز شده و در ورزشگاه آزادی تهران رسیدگی به موضوع گیت‌های ورودی در حال انجام است که ما هم از مسئولان ورزشی به خصوص فدراسیون فوتبال می‌خواهیم که امکانات مورد نیاز پلیس را در ورزشگاه‌ها تأمین و مشکلات موجود را برطرف کنند تا بتوانیم ورزشگاه‌ها را براساس استاندارد‌های موجود مدیریت کنیم تا مشکلی از این بابت پیش نیاید.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در بخش دیگری از سخنانش افزود: به تمام ورزش دوستان قول می‌دهم که در فصل جدید لیگ برتر فوتبال «جام خلیج فارس» دیگر شاهد بروز مسائل و مشکلات پارسال در ورزشگاه‌های پایتخت، نخواهند بود.

وی در ادامه با مخاطب قرار دادن  لیدر های متخلف، به آنان هشدار داد و متذکر شد: برخی از لیدر‌ها مسائل مربوطه و شأن ورزش و ورزشگاه را رعایت نمی‌کنند، لذا طبق هماهنگی با دستگاه قضایی در فصل پیش رو از ورود افراد لیدری که مسائل را پشت گوش انداخته و به ایجاد تفرقه و ناهنجاری در ورزشگاه‌ها کمک می‌کنند و از طرفی هم عامل ایجاد حاشیه هستند، به ورزشگاه‌ها جلوگیری به عمل آورده و متخلفان در این رابطه را بازداشت خواهیم کرد. چرا که بخش عظیمی از ورزشکاران، مربیان و هواداران اصیل فوتبال تحت تأثیر جو روانی ایجاد شده از سوی لیدر‌های متخلف قرار می‌گیرند و قطعا با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر