سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

شهیدان رجایی و باهنر نمادهای ارزشی خدمتگزاری بودند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مهران از توابع استان ایلام گفت: خدمتگزاری شهیدان رجایی و باهنر اوج افتخار نظام اسلامی ما محسوب می‌شود.

Y9ja3LWa7f1g

به گزارش خبرگزاری موج، محمد خضری، با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت، گفت: دولت ما برخاسته از دل مردم، و خدمتگزاری این نمادهای ارزشی از مهمترین الگوگیری های دولتمردان ماست.

وی با اشاره به اینکه دولت ۲۶ هزار شهید تقدیم آرمان های نظام کرده است، گفت: شهیدان رجایی و باهنر از بارزترین شهدای دولت بوده و همین یک افتخار بزرگ محسوب می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مهران افزود: تکلیف ما در اجرای برنامه‌های فرهنگی در هفته دولت دو چندان است و بایستی در این راستا اقدامات موثری را انجام دهیم.

خضری افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این هفته مشارکت دارد و اهم فعالیت‌هایی که طی دولت یازدهم انجام شده را در هفته دولت به مردم اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مهران با اشاره به مشکلات موجود گفت: دولت تدبیر و امید با این شرایط به مقوله ایثار و شهادت توجه ویژه‌ای کرده است.

این مسئول با بیان اینکه معوقات از مهمترین مطالبات جامعه ایثارگران بوده است، افزود: پرداخت آن توسط دولت تدبیر و امید، کار بزرگی بود.

خضری با بیان اینکه خدمات ارائه شده بنیاد شهید و امور ایثارگران به خانواده شاهد و ایثارگر در دولت تدبیر و امید قابل تحسین است، گفت: دوران هشت سال دفاع مقدس رویداد مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌آید و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مهران در ادامه غبارروبی مزار شهیدان، برنامه های دیداری مسئولان با جامعه هدف ایثارگری در قالب طرح سپاس، تبلیغات محیطی، برنامه یادواره شهدا و مسابقه تیراندازی بانوان با اسلحه خفیف را از مهمترین برنامه های این نهاد در هفته دولت برشمرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر