سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

پاکستان هدف نشست وزیران ۷ کشور را تلاش برای پیشبرد صلح منطقه‌ای دانست

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: جلسه مشترک وزیران چهار کشور پاکستان، ترکیه، عربستان و مصر با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی در استانبول روی تحولات کلیدی منطقه‌ای متمرکز است و به بررسی رویکردهای دیپلماتیک هماهنگ برای رسیدگی به چالش‌های مشترک و پیشبرد صلح و ثبات در منطقه خواهد پرداخت.

پاکستان
به گزارش خبرگزاری موج

، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان روز جمعه با صدور بیانیه‌ای گفت که سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه این کشور به دعوت همتای ترکیه ای خود امروز(جمعه) در نشست گروه منطقه‌ای ۴ متشکل از وزرای خارجه پاکستان، ترکیه، عربستان و مصر در استانبول شرکت خواهد کرد.

در این بیانیه آمده است: دور جدید نشست چهارجانبه وزرای خارجه مصر، پاکستان، سعودی و ترکیه برگزار می شود سپس جلسه مشترک آنان با همتایان (تروئیکای) اروپایی از بریتانیا، فرانسه و آلمان برگزار خواهد شد.

طرف پاکستانی افزود: این نشست‌ها بر تحولات کلیدی منطقه‌ای متمرکز خواهند بود و به بررسی رویکردهای دیپلماتیک هماهنگ برای رسیدگی به چالش‌های مشترک و پیشبرد صلح و ثبات در منطقه خواهند پرداخت.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که مشارکت اسلام‌آباد نشان‌ دهنده تعهد مستمر آن به دیپلماسی سازنده، همکاری‌های منطقه‌ای و حل‌ و فصل مسالمت‌ آمیز مناقشات است.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان ساعاتی قبل عازم استانبول شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه