سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس‌جمهور لبنان به دنبال توافق امنیتی با اسرائیل است

رئیس جمهور لبنان با وجود تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه این کشور، گفت که دولت لبنان به دنبال توافق امنیتی با این رژیم است.

جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، «جوزف عون» رئیس‌جمهور لبنان در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه گفت: لبنان برای امضای توافق امنیتی با اسرائیل با هدف پایان دادن به خصومت بین دو طرف تلاش می‌کند و ما هیچ گزینه‌ای جز مذاکره مستقیم برای ممانعت از وقوع جنگ جدید نداریم.

عون تصریح کرد: ما در تلاش هستیم تا در درجه اول یک توافق امنیتی [با اسرائیل] برای پایان دادن به خصومت و استقرار نیروهای ارتش [لبنان] در مرز، امضا کنیم که ممکن است مقدمه‌ای برای توافق صلح در آینده باشد.

وی افزود: البته ممکن نیست که سریعا به سمت توافق صلح برویم بلکه باید گام به گام حرکت کرد؛ گام اصلی عقب‌نشینی اسرائیل و استقرار نیروهای ارتش لبنان در مرز، بازگشت خانواده‌ها [به خانه‌های خود] و آزادی اسراست.

رئیس جمهور لبنان همچنین تأکید کرد: دولت برای اجرای طرح انحصار سلاح در دست دولت مصمم است اما این کار باید بدون درگیری داخلی انجام شود، هدف این است که این طرح اجرا شود و هدف این نیست که یک درگیری خونین و آشوب در داخل لبنان رخ دهد بلکه هدف ساختن دولت بدون وقوع جنگ و درگیری داخلی است.

عون در ادامه کشورهای عربی و اروپایی و آمریکا را به حمایت از ارتش لبنان به منظور انجام مسئولیت‌های خود و استقرار در جنوب کشور فراخواند و گفت: لبنان از هر نیروی جایگزین نیروهای سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) استقبال می‌کند و ضروری است که از بروز هر گونه خلأ پس از خروج نیروهای یونیفل جلوگیری شود.

وی گفت: مهم این است که خلأ رخ ندهد و هر نیروی دیگر با هر عنوانی که باشد بایستی در چارچوب قانونی فعالیت کند و اصل اساسی چارچوب قانونی نیز حاکمیت دولت است همچنانکه هدف از حضور نیرو در جنوب لبنان این است که به ارتش و تقویت دولت کمک کند نه اینکه جایگزین دولت شود.

اظهارات عون در حالی است که تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان با وجود امضای توافق چارچوب بین دولت لبنان و این رژیم همچنان ادامه دارد و در همین راستا جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته با دو موشک به شهرک المنصوری در جنوب لبنان حمله کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه