سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

استعفای رئیس‌جمهور صربستان در راه است

رئیس‌جمهور صربستان که پیشتر پارلمان این کشور را برای برگزاری انتخابات زودهنگام منحل کرده بود، اعلام کرد که تا اواخر سپتامبر استعفا می‌دهد تا در انتخابات پارلمانی شرکت کند.

رئیس جمهور صربستان
به گزارش خبرگزاری موج

، الکساندر ووجیچ، رئیس‌جمهور ۵۶ ساله صربستان، امروز -جمعه- اعلام کرد که پس از بازگشت از مجمع عمومی سازمان ملل، در ۲۵ یا ۲۶ سپتامبر از سمت ریاست‌جمهوری استعفا خواهد داد.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد: ووجیچ روز چهارشنبه فرمان‌های انحلال پارلمان و تعیین تاریخ انتخابات پارلمانی برای ۲۵ اکتبر را امضا کرد. دوره ووجیچ در بهار ۲۰۲۷ به پایان می‌رسید؛ او گفته بود که برای استعفا آماده می‌شود و طبق قانون، انتخابات باید ظرف ۹۰ روز برگزار شود.

ووجیچ که برگزاری انتخابات زودهنگام را ناشی از اعتراضات و درگیری‌های سیاسی داخلی دانسته بود، به خبرنگاران گفت: «به‌محض بازگشت از نیویورک-در ۲۵ یا ۲۶ سپتامبر استعفا می‌دهم و سپس به‌عنوان یک شهروند عادی وارد کارزار انتخاباتی می‌شوم.»

ووجیچ، سیاستمدار پوپولیستی که ۱۲ سال است به عنوان رئیس‌جمهور یا نخست‌وزیر در قدرت بوده، نزدیک به دو سال است که با تظاهرات ضدفساد روبرو شده است. این تظاهرات در پی ریزش سایبان یک ایستگاه راه‌آهن در شهر نووی ساد در نوامبر ۲۰۲۴ آغاز شد که به جان باختن ۱۶ نفر انجامید.اگرچه او بر دوره‌ای از توسعه اقتصادی نظارت داشته اما از منظر فساد و استبداد با خشم عمومی مردم مواجه شده است.

با این حال، ووجیچ از حمایت حزب حاکم خود، حزب ترقی‌خواه صربستان، برخوردار است که روز شنبه او را به عنوان نامزد نخست‌وزیری در انتخابات پیش رو معرفی کرد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه