سرخط خبرها
  • احتمال وقوع رگبار در نواحی جنوب کشور طی دو روز آینده
  • آتش‌سوزی تالاب بیشه‌دالان بروجرد؛ بررسی علت و شناسایی عامل حادثه ادامه دارد
  • راه‌اندازی خط پنج‌رقمی «۵۲۱۴۴» برای تسریع در پاسخگویی به بیمه‌شدگان
  • استقلال ۱ - ۱ پرسپولیس/ تقسیم امتیازات سرخابی‌ها در نقش جهان
  • گردش مالی بازار نوشت‌افزار حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان
  • پلیس دختر گمشده صومعه‌سرایی را پیدا کرد
  • وزیر نیرو: نباید قطع برق موجب قطعی آب شود

چین با تحریم‌های مرتبط با ایران مخالفت کرد

وزارت بازرگانی چین ضمن هشدار نسبت به استفاده از گروه ۲۰ برای اعمال فشار اقتصادی بر پکن ، خواستار لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران، و نیز تحریم‌های اعمال شده بر شرکت‌ها و شهروندان چینی شد.

چین
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت بازرگانی چین امروز پنجشنبه در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه ایران، از واشنگتن خواست فورا رویه‌های نادرست خود را اصلاح کند.

شبکه خبری المیادین نیز امروز اعلام کرد که این وزارتخانه از دولت آمریکا خواست تحریم‌هایی را که علیه شرکت‌ها و شهروندان چینی اعمال کرده، لغو کند.

پیش از این نیز چین هشدار داده بود که گسترش تحریم‌های آمریکا علیه نهادها و افراد مرتبط با ایران، از جمله برخی از ساکنان چین نباید همکاری این کشور با تهران را «مختل» یا «تضعیف» کند.

«لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در این رابطه تاکید کرد: همکاری ها میان چین و ایران مطابق قوانین بین‌المللی است و پکن در مواجهه با این تحریم‌ها «قاطعانه از منافع خود دفاع خواهد کرد».

چین یکی از بزرگترین شرکای تجاری ایران است که بخش عمده‌ای از صادرات نفت ایران را خریداری می‌کند.

این اظهارات پس از آن منتشر شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا در اوت گذشته، به عنوان بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای تشدید حلقه اقتصادی اطراف تهران و تهدید کشورهایی که همچنان از آن حمایت می‌کنند، تحریم‌هایی را علیه نزدیک به ۶۰ نهاد مرتبط با ایران از جمله چندین نهاد در چین اعلام کرد.

«هوانگ لینگ» دیگر سخنگوی وزارت بازرگانی چین در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات اخیر «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد پکن گفت: این سخنان صرفا پوششی برای حمایت و بهانه‌ای برای اعمال فشار و محدود کردن چین است.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین در ادامه نیز اظهار کرد: این امر تنها به نظم تجاری و اقتصادی جهانی آسیب می‌رساند و توسعه سالم اقتصاد جهانی را تضعیف می‌کند.»

لینگ در ادامه مخالفت شدید پکن با استفاده از پلتفرم‌های چندجانبه همانند گروه ۲۰ برای اعمال «اختلال‌های اقتصادی» و «ظرفیت تولید مازاد» را ابراز کرد.

همچنین لینگ از تمامی کشورها خواست تا از چندجانبه‌گرایی حمایت و ارتباطات و هماهنگی سیاست‌ها را تقویت کنند، فضای باز و همکاری را گسترش دهند و برای حفظ ثبات و جریان روان زنجیره‌های صنعتی و تامین جهانی و دستیابی به نتایج سودمند متقابل با یکدیگر همکاری کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه