حملات به لبنان با اصرار ایران طی ۲۴ ساعت گذشته متوقف شده است

شبکه المنار لبنان امروز یکشنبه از محل مذاکرات در سوئیس گزارش داد که در پی اصرار و پافشاری هیئت مذاکره کننده ایرانی، لبنان طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد توقف جنگ بوده است.

حزب الله لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، شبکه المنار لبنان امروز یکشنبه گزارش داد که در پی اصرار و پافشاری هیئت مذاکره کننده ایرانی، لبنان طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد توقف جنگ است.

خبرنگار المنار از آرامش در شماری از مناطق جنوب لبنان از جمله النبطیه خبر داد.

مقامات محلی در جنوب لبنان با توجه به شکننده بودن آتش بس از اهالی خواستار دست نگه داشتن مردم برای بازگشت به روستاها و منازل خود تا زمان انجام بررسی‌های میدانی و اطمینان از وجود ایمنی و امنیت شدند.

در مقابل شمار محدودی از اهالی همزمان با آغاز فعالیت تیم‌های دفاع مدنی برای یافتن مفقودان به روستاهای خود بازگشتند.

نیروهای دفاع مدنی همچنین اقدام به آواربرداری و بازگشایی مسیرها کردند.

ایران بارها تاکید کرده است که آمریکا باید به مفاد یادداشت تفاهم امضا شده مبنی بر توقف فوری جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان پایبند باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه